• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    389
  • Anket Kapalı .
Değil mi bu ay sabah ,akşam geziyorum:70:
Ama yarışma için yemek yapmadım.Boşlukta hissettim.
Ayrıca tarif alıp yapmayan arkadaşlara kırıldım.:110:
Orası öyle, yemek yapmayınca buraya uğrayamadık. Ya da uğradığımızda da okuyup geçtik, yazmadık.
Katılan arkadaşlar da topiği çok coşturmadı sanırım.
Dediğin gibi beklenen tariflere yazık oldu, özellikle Elmalı muhakkak olmalıydı diye düşünüyorum.
Tek oyum hariç seçmekte zorlandım diyebilirim, elmalı ve perişan falan olsaydı zorlanmazdım sanırım.😂😂

Ama o da benim cinsliğim, sevdiğim tatları arıyorum, sorun bende.🫣

Orası öyle, yemek yapmayınca buraya uğrayamadık. Ya da uğradığımızda da okuyup geçtik, yazmadık.
Katılan arkadaşlar da topiği çok coşturmadı sanırım.
Dediğin gibi beklenen tariflere yazık oldu, özellikle Elmalı muhakkak olmalıydı diye düşünüyorum.
Tek oyum hariç seçmekte zorlandım diyebilirim, elmalı ve perişan falan olsaydı zorlanmazdım sanırım.😂😂

Ama o da benim cinsliğim, sevdiğim tatları arıyorum, sorun bende.🫣
Ben aslında onların bir şeyler yapmasını bekledim.Ama olmadı.Yani meydanı bırakmak istedim.
Yoksa evde oturmamam ile hiç mi hiç alakası yok:KK47::ıslık:
Telefonda bozulunca hiç bakmak istemiyorum:KK14:
Çok tarif alınmadı ya da yapılmadı ve ilk defa kurabiye kategorisi sönük geçti:cry:
Assolistim vardı oda beni kandırdı:110::KK12::63:

Ben aslında onların bir şeyler yapmasını bekledim.Ama olmadı.Yani meydanı bırakmak istedim.
Yoksa evde oturmamam ile hiç mi hiç alakası yok:KK47::ıslık:
Telefonda bozulunca hiç bakmak istemiyorum:KK14:
Çok tarif alınmadı ya da yapılmadı ve ilk defa kurabiye kategorisi sönük geçti:cry:
Assolistim vardı oda beni kandırdı:110::KK12::63:
Nevreste hanım kurabiye yarışması konusunda ne konuşabiliriz ki? Ben arada yeni tarif var mı diye baktım, onlara yorum yaptım.

Nevreste hanım kurabiye yarışması konusunda ne konuşabiliriz ki? Ben arada yeni tarif var mı diye baktım, onlara yorum yaptım.
Burası ana sayfamız, biz yıllardır bu konularda geyik yapıyoruz. Sadece kategoriyi konuşsak çok sıkıcı olur.
Hep aynı kişiler katılıyor deniyor. Hep aynı şeyler. Buyrun meydan sizin dedik ama boş kaldı.

Ben de katılan herkese bol şanslar diliyorum 🩷 oy vrecektim ancak üçten fazla oy kullanabiliyorum gibi görünüyor hata mı var, ona göre oylayacağım

Burası ana sayfamız, biz yıllardır bu konularda geyik yapıyoruz. Sadece kategoriyi konuşsak çok sıkıcı olur.
Hep aynı kişiler katılıyor deniyor. Hep aynı şeyler. Buyrun meydan sizin dedik ama boş kaldı.
Nerde o eski kaoslar…

Back
X