- 17 Haziran 2024
- 2.149
- 14.799
- 123
Çok tatlı kurabişlerdi kazanmana çok sevindim canım tebriklerÇok teşekkür ederimmm️
Hayatımda ilk kez bir şey kazandım. Çok güzel bir duyguymuş. 8 yıldır buradayım. Bana sizden bir hatıra bırakmış oldunuz.
Bu yüzden çok duyguluyum. Yeri çok ayrı.
Uzun zamandır bir şey için bu kadar heyecanlanmamıştım. Hayatıma renk kattınızOy veren vesile olan herkese gönülden teşekkür ederim
@SEMA @MuneLereenim @Bonus @ikiminikprenses
Chelzy
kelebekmkelebek @safi.naz @flamenko @bulca @BiProfenid @Istenmeyentuyy @labellevie
Varyemez
Nevreste @Esila09 @N e v a
MelodiminEsi @Sibelim84 @ASSOSyal @Gameking @yenGEnC @Littlefinger @_sade @FURKER
Fistiklicikileta @Dead Cell @Nesco @Louder @yazarhanim35
ilfa53 @Koton prenses
Artemissisipi @sweetgirlcandy @clara @ozlemem @damdamdam @Kate82 @HALLEYS @lou salome @Six Feet Under @ozelbir_i @boncuklu gelin @Allonsy @massskara @alimiyon @deynepnaz @milas1625 @Cennet Annesi @Scss94 @CocoChanelmademoiselle @Zeyf @Doiy @Mi-Ok Yun @ImTheDevil @Minik Duduklu Tencere
yasminsay @Cereser @Removeben @Zuzushh @Freddy @Amarylliss @Love_lover @Lilimam @Kylie Sonique Love @Oriana @CiRiLLA @Jou @Lenochka @Onseem @kizinbiri9 @Olmadimben @merve @Yoncacannnn @WunderLost @burmer09 @Cennetmeyvesii @gunces @JOYz @Semos @Lidlaylim @Susmuyorr @eylulhuzuru @RedGirl
Minnosprenses
Honkiponkitorino @A R Y A @sarahconnor @Denizyildizi21 @Zekta1 @-pelin @Dilara55333 @Kedili ve Bebeli @Eslinna @melekomelek @Mrs Hera @penyez83 @bobette @dahabellidegil @_Paris0_ @Marjolein @maya91 @Sofienin Kedisi @Umutun Annesi @Hksu @dlara1224 @benMelo
Nolivesmatter @life without anxiety @yagmurumsu42 @-Murphy-
Infinite Soul @katrekatrekatre
my mister
espressoc @Babymom25 @parla1212 @Jupiter_n @pancakes @Ecem5189 @Stemina @HeySero @gunesinnkizii @ikinotabirbeste @husedaa @mrseva @Artemidaa @LUNAYA @meneksegy_92