Oriana Kızlarım 🧡🧡🧡🤲🏻 26.01.2022👭08.06.2024🧍♀️ Pro Üye Anneler Kulübü 14 Haziran 2019 13.440 47.269 598 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.501 ASSOSyal .!.: Canım Kadınlar Bana oy verip ceviz kurabiyemin birinci olmasına vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Lereenim @Bonus @blueworld @kelebekmkelebek @HanimKelesimiGetir @lacey @bulca @White Mocha @Istenmeyentuyy @Nazli Altin Oran @bulancak28 @labellevie @sourapple @ozrengin @MelodiminEsi @Blue_Black @Littlefinger @annu @zebekine @pearlshine @FURKER L labellefille @llylzll @icefrezya @Salvia @C A N O @sweetgirlcandy @unuttumgitti @Sayralow @eisvogel @KirazHanim @seda3593 @Cuel @reynax @Kate82 @Blue_Peri @_Winner_ @afilli54 @cemile___ @Pinkflambe @Minaredenatbeni @hestina @Wonderfullady Chocolita @nemesis @Zuzushh the YARGI Machine @Dahliadivin @Amarylliss @Alonya03 @Clementine__ @Helen88 @Limonsuzzcay @Bal0ncuk @alsem @Pembe Lotus @WunderLost @Levaiz @madamma @theblackswan @Minnosprenses @Honkiponkitorino @Oksijensizsu @sarahconnor @i p e k @Matmazel - @Denizyildizi21 @SairGece Zekta1 @Eslii @DeLiBoN @Deerreenn @TeraziBurcu @dahabellidegil @hln09 @maya91 @Hayalkuran @Moni moni @rose7134 @beyons @yosunlupapatya @Hksu @-Murphy- @ParlayanGece @Infinite Soul @Misk kedisi @kubramengus @esmagulbahar @endowarrior @kbravysl @Tamalya @lila95 @asudeas @bayangergedan @tubakaradas @Hazellll @gehbilibilii @Stargirl11 @Acelyax @Mahliya Genişletmek için tıkla... Sosyalimmm tebrik ederim çiçeğim tablo gibi bi kurabiye öğrettin bize yine
ASSOSyal .!.: Canım Kadınlar Bana oy verip ceviz kurabiyemin birinci olmasına vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Lereenim @Bonus @blueworld @kelebekmkelebek @HanimKelesimiGetir @lacey @bulca @White Mocha @Istenmeyentuyy @Nazli Altin Oran @bulancak28 @labellevie @sourapple @ozrengin @MelodiminEsi @Blue_Black @Littlefinger @annu @zebekine @pearlshine @FURKER L labellefille @llylzll @icefrezya @Salvia @C A N O @sweetgirlcandy @unuttumgitti @Sayralow @eisvogel @KirazHanim @seda3593 @Cuel @reynax @Kate82 @Blue_Peri @_Winner_ @afilli54 @cemile___ @Pinkflambe @Minaredenatbeni @hestina @Wonderfullady Chocolita @nemesis @Zuzushh the YARGI Machine @Dahliadivin @Amarylliss @Alonya03 @Clementine__ @Helen88 @Limonsuzzcay @Bal0ncuk @alsem @Pembe Lotus @WunderLost @Levaiz @madamma @theblackswan @Minnosprenses @Honkiponkitorino @Oksijensizsu @sarahconnor @i p e k @Matmazel - @Denizyildizi21 @SairGece Zekta1 @Eslii @DeLiBoN @Deerreenn @TeraziBurcu @dahabellidegil @hln09 @maya91 @Hayalkuran @Moni moni @rose7134 @beyons @yosunlupapatya @Hksu @-Murphy- @ParlayanGece @Infinite Soul @Misk kedisi @kubramengus @esmagulbahar @endowarrior @kbravysl @Tamalya @lila95 @asudeas @bayangergedan @tubakaradas @Hazellll @gehbilibilii @Stargirl11 @Acelyax @Mahliya Genişletmek için tıkla... Sosyalimmm tebrik ederim çiçeğim tablo gibi bi kurabiye öğrettin bize yine
Chocolita Nirvana Pro Üye 30 Ocak 2017 15.588 203.137 598 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.502 Nevreste .!.: Hala hastanedeyim canım testler yapılıyor Genişletmek için tıkla... Şifayla eskisinden de sağlıklı çıkarsın inşallah canım
Nevreste .!.: Hala hastanedeyim canım testler yapılıyor Genişletmek için tıkla... Şifayla eskisinden de sağlıklı çıkarsın inşallah canım
Chocolita Nirvana Pro Üye 30 Ocak 2017 15.588 203.137 598 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.503 ASSOSyal .!.: Canım Kadınlar Bana oy verip ceviz kurabiyemin birinci olmasına vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Lereenim @Bonus @blueworld @kelebekmkelebek @HanimKelesimiGetir @lacey @bulca @White Mocha @Istenmeyentuyy @Nazli Altin Oran @bulancak28 @labellevie @sourapple @ozrengin @MelodiminEsi @Blue_Black @Littlefinger @annu @zebekine @pearlshine @FURKER L labellefille @llylzll @icefrezya @Salvia @C A N O @sweetgirlcandy @unuttumgitti @Sayralow @eisvogel @KirazHanim @seda3593 @Cuel @reynax @Kate82 @Blue_Peri @_Winner_ @afilli54 @cemile___ @Pinkflambe @Minaredenatbeni @hestina @Wonderfullady Chocolita @nemesis @Zuzushh the YARGI Machine @Dahliadivin @Amarylliss @Alonya03 @Clementine__ @Helen88 @Limonsuzzcay @Bal0ncuk @alsem @Pembe Lotus @WunderLost @Levaiz @madamma @theblackswan @Minnosprenses @Honkiponkitorino @Oksijensizsu @sarahconnor @i p e k @Matmazel - @Denizyildizi21 @SairGece Zekta1 @Eslii @DeLiBoN @Deerreenn @TeraziBurcu @dahabellidegil @hln09 @maya91 @Hayalkuran @Moni moni @rose7134 @beyons @yosunlupapatya @Hksu @-Murphy- @ParlayanGece @Infinite Soul @Misk kedisi @kubramengus @esmagulbahar @endowarrior @kbravysl @Tamalya @lila95 @asudeas @bayangergedan @tubakaradas @Hazellll @gehbilibilii @Stargirl11 @Acelyax @Mahliya Genişletmek için tıkla... Tebrik ederim sosyalim tekrar eline emeğine sağlık
ASSOSyal .!.: Canım Kadınlar Bana oy verip ceviz kurabiyemin birinci olmasına vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Lereenim @Bonus @blueworld @kelebekmkelebek @HanimKelesimiGetir @lacey @bulca @White Mocha @Istenmeyentuyy @Nazli Altin Oran @bulancak28 @labellevie @sourapple @ozrengin @MelodiminEsi @Blue_Black @Littlefinger @annu @zebekine @pearlshine @FURKER L labellefille @llylzll @icefrezya @Salvia @C A N O @sweetgirlcandy @unuttumgitti @Sayralow @eisvogel @KirazHanim @seda3593 @Cuel @reynax @Kate82 @Blue_Peri @_Winner_ @afilli54 @cemile___ @Pinkflambe @Minaredenatbeni @hestina @Wonderfullady Chocolita @nemesis @Zuzushh the YARGI Machine @Dahliadivin @Amarylliss @Alonya03 @Clementine__ @Helen88 @Limonsuzzcay @Bal0ncuk @alsem @Pembe Lotus @WunderLost @Levaiz @madamma @theblackswan @Minnosprenses @Honkiponkitorino @Oksijensizsu @sarahconnor @i p e k @Matmazel - @Denizyildizi21 @SairGece Zekta1 @Eslii @DeLiBoN @Deerreenn @TeraziBurcu @dahabellidegil @hln09 @maya91 @Hayalkuran @Moni moni @rose7134 @beyons @yosunlupapatya @Hksu @-Murphy- @ParlayanGece @Infinite Soul @Misk kedisi @kubramengus @esmagulbahar @endowarrior @kbravysl @Tamalya @lila95 @asudeas @bayangergedan @tubakaradas @Hazellll @gehbilibilii @Stargirl11 @Acelyax @Mahliya Genişletmek için tıkla... Tebrik ederim sosyalim tekrar eline emeğine sağlık
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 298.810 618.193 1.423 Malatya 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.504 Oriana .!.: Nevosum cok gecmiş olsun ya hay allahım bu nerden cıktı şimdi allahım şifa versin bian once duzelsin inş Genişletmek için tıkla... Sağ ol canım benim Allah razı olsun
Oriana .!.: Nevosum cok gecmiş olsun ya hay allahım bu nerden cıktı şimdi allahım şifa versin bian once duzelsin inş Genişletmek için tıkla... Sağ ol canım benim Allah razı olsun
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 298.810 618.193 1.423 Malatya 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.505 Chocolita .!.: Şifayla eskisinden de sağlıklı çıkarsın inşallah canım Genişletmek için tıkla... Sağ ol canım benim Allah razı olsun
Chocolita .!.: Şifayla eskisinden de sağlıklı çıkarsın inşallah canım Genişletmek için tıkla... Sağ ol canım benim Allah razı olsun
Zekta1 Per aspera ad astra 💫 Pro Üye Anneler Kulübü 9 Ekim 2021 6.134 12.610 198 30 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.506 Nevreste .!.: Ablacım yatış yaptık. Hastanedeyim Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun Nevoş umarım en kısa zamanda çıkarsın
Nevreste .!.: Ablacım yatış yaptık. Hastanedeyim Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun Nevoş umarım en kısa zamanda çıkarsın
Zekta1 Per aspera ad astra 💫 Pro Üye Anneler Kulübü 9 Ekim 2021 6.134 12.610 198 30 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.507 ASSOSyal .!.: Canım Kadınlar Bana oy verip ceviz kurabiyemin birinci olmasına vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Lereenim @Bonus @blueworld @kelebekmkelebek @HanimKelesimiGetir @lacey @bulca @White Mocha @Istenmeyentuyy @Nazli Altin Oran @bulancak28 @labellevie @sourapple @ozrengin @MelodiminEsi @Blue_Black @Littlefinger @annu @zebekine @pearlshine @FURKER L labellefille @llylzll @icefrezya @Salvia @C A N O @sweetgirlcandy @unuttumgitti @Sayralow @eisvogel @KirazHanim @seda3593 @Cuel @reynax @Kate82 @Blue_Peri @_Winner_ @afilli54 @cemile___ @Pinkflambe @Minaredenatbeni @hestina @Wonderfullady Chocolita @nemesis @Zuzushh the YARGI Machine @Dahliadivin @Amarylliss @Alonya03 @Clementine__ @Helen88 @Limonsuzzcay @Bal0ncuk @alsem @Pembe Lotus @WunderLost @Levaiz @madamma @theblackswan @Minnosprenses @Honkiponkitorino @Oksijensizsu @sarahconnor @i p e k @Matmazel - @Denizyildizi21 @SairGece Zekta1 @Eslii @DeLiBoN @Deerreenn @TeraziBurcu @dahabellidegil @hln09 @maya91 @Hayalkuran @Moni moni @rose7134 @beyons @yosunlupapatya @Hksu @-Murphy- @ParlayanGece @Infinite Soul @Misk kedisi @kubramengus @esmagulbahar @endowarrior @kbravysl @Tamalya @lila95 @asudeas @bayangergedan @tubakaradas @Hazellll @gehbilibilii @Stargirl11 @Acelyax @Mahliya Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık tekrardan canım hakettin bence
ASSOSyal .!.: Canım Kadınlar Bana oy verip ceviz kurabiyemin birinci olmasına vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Lereenim @Bonus @blueworld @kelebekmkelebek @HanimKelesimiGetir @lacey @bulca @White Mocha @Istenmeyentuyy @Nazli Altin Oran @bulancak28 @labellevie @sourapple @ozrengin @MelodiminEsi @Blue_Black @Littlefinger @annu @zebekine @pearlshine @FURKER L labellefille @llylzll @icefrezya @Salvia @C A N O @sweetgirlcandy @unuttumgitti @Sayralow @eisvogel @KirazHanim @seda3593 @Cuel @reynax @Kate82 @Blue_Peri @_Winner_ @afilli54 @cemile___ @Pinkflambe @Minaredenatbeni @hestina @Wonderfullady Chocolita @nemesis @Zuzushh the YARGI Machine @Dahliadivin @Amarylliss @Alonya03 @Clementine__ @Helen88 @Limonsuzzcay @Bal0ncuk @alsem @Pembe Lotus @WunderLost @Levaiz @madamma @theblackswan @Minnosprenses @Honkiponkitorino @Oksijensizsu @sarahconnor @i p e k @Matmazel - @Denizyildizi21 @SairGece Zekta1 @Eslii @DeLiBoN @Deerreenn @TeraziBurcu @dahabellidegil @hln09 @maya91 @Hayalkuran @Moni moni @rose7134 @beyons @yosunlupapatya @Hksu @-Murphy- @ParlayanGece @Infinite Soul @Misk kedisi @kubramengus @esmagulbahar @endowarrior @kbravysl @Tamalya @lila95 @asudeas @bayangergedan @tubakaradas @Hazellll @gehbilibilii @Stargirl11 @Acelyax @Mahliya Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık tekrardan canım hakettin bence
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 298.810 618.193 1.423 Malatya 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.508 Zekta1 .!.: Geçmiş olsun Nevoş umarım en kısa zamanda çıkarsın Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Zekta1 .!.: Geçmiş olsun Nevoş umarım en kısa zamanda çıkarsın Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
L labellefille Guru Kayıtlı Üye 22 Eylül 2012 1.483 2.011 333 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.509 Tebrik ederim
Nane Limon Kabugu Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 1 Aralık 2021 15.300 55.807 548 35 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.510 Nevreste .!.: Abla inan düne kadar çok iyiydim. Neden, nasıl oldu hiç bilmiyorum. Ameliyatta olsa hemen olurdu. Ben dün bu saatlerden beri kötüyüm. Genişletmek için tıkla... Sonradan da olabiliyor hastanede kontrol altında atlatacaksın inşallah
Nevreste .!.: Abla inan düne kadar çok iyiydim. Neden, nasıl oldu hiç bilmiyorum. Ameliyatta olsa hemen olurdu. Ben dün bu saatlerden beri kötüyüm. Genişletmek için tıkla... Sonradan da olabiliyor hastanede kontrol altında atlatacaksın inşallah
Bllossom 7/24 Anne Pro Üye 3 Temmuz 2022 4.511 12.912 158 27 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.511 Ellerine sağlıkkkk tebrikkkkss güzelim ASSOSyal
Bllossom 7/24 Anne Pro Üye 3 Temmuz 2022 4.511 12.912 158 27 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.512 Nevreste .!.: Abla inan düne kadar çok iyiydim. Neden, nasıl oldu hiç bilmiyorum. Ameliyatta olsa hemen olurdu. Ben dün bu saatlerden beri kötüyüm. Genişletmek için tıkla... Çok çok geçmiş olsun abla Allah acil şifalar versin
Nevreste .!.: Abla inan düne kadar çok iyiydim. Neden, nasıl oldu hiç bilmiyorum. Ameliyatta olsa hemen olurdu. Ben dün bu saatlerden beri kötüyüm. Genişletmek için tıkla... Çok çok geçmiş olsun abla Allah acil şifalar versin
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 298.810 618.193 1.423 Malatya 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.513 Bllossom .!.: Çok çok geçmiş olsun abla Allah acil şifalar versin Genişletmek için tıkla... Amin canım benim
Bllossom .!.: Çok çok geçmiş olsun abla Allah acil şifalar versin Genişletmek için tıkla... Amin canım benim
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 298.810 618.193 1.423 Malatya 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.514 Nane Limon Kabugu .!.: Sonradan da olabiliyor hastanede kontrol altında atlatacaksın inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benim sağ ol
Nane Limon Kabugu .!.: Sonradan da olabiliyor hastanede kontrol altında atlatacaksın inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benim sağ ol
Lereenim Onur Üyesi Pro Üye 17 Ağustos 2006 4.431 2.030 698 Hatay 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.515 Nevreste .!.: Ben hastanedeyim 4 ten beri çok kötü oldum. Acile gittik. Karaciğer enzimlerim çok yükselmiş. Başka hastaneye sevkettiler. Ultrason çekildi,tekrar kan verdik sonuçları bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun canıım.
Nevreste .!.: Ben hastanedeyim 4 ten beri çok kötü oldum. Acile gittik. Karaciğer enzimlerim çok yükselmiş. Başka hastaneye sevkettiler. Ultrason çekildi,tekrar kan verdik sonuçları bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun canıım.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 298.810 618.193 1.423 Malatya 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.516 Lereenim .!.: Çok geçmiş olsun canıım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ablacım
Lereenim Onur Üyesi Pro Üye 17 Ağustos 2006 4.431 2.030 698 Hatay 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.517 Sosyalcim tebrik ederim . Ellerine sağlık.
ASSOSyal sosyal 🍒 Pro Üye 28 Haziran 2011 64.280 161.076 898 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.518 Oriana .!.: Sosyalimmm tebrik ederim çiçeğim tablo gibi bi kurabiye öğrettin bize yine Genişletmek için tıkla... Canım merviskom benim,çok teşekkür ederim senin kurabiyene bende bayılıyorum
Oriana .!.: Sosyalimmm tebrik ederim çiçeğim tablo gibi bi kurabiye öğrettin bize yine Genişletmek için tıkla... Canım merviskom benim,çok teşekkür ederim senin kurabiyene bende bayılıyorum
ASSOSyal sosyal 🍒 Pro Üye 28 Haziran 2011 64.280 161.076 898 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.519 Chocolita .!.: Tebrik ederim sosyalim tekrar eline emeğine sağlık Genişletmek için tıkla... Canım çokom
Chocolita .!.: Tebrik ederim sosyalim tekrar eline emeğine sağlık Genişletmek için tıkla... Canım çokom
ASSOSyal sosyal 🍒 Pro Üye 28 Haziran 2011 64.280 161.076 898 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.520 Zekta1 .!.: Ellerine sağlık tekrardan canım hakettin bence Genişletmek için tıkla... Kuzucumm yirim seni
Zekta1 .!.: Ellerine sağlık tekrardan canım hakettin bence Genişletmek için tıkla... Kuzucumm yirim seni