- 28 Ekim 2022
- 9.580
- 27.903
- 478
- 29
Ben kendime hiç oy vermedim zaten.Bu arada ilk mesaja yazdım. Duyan duymayana haber versin. Kendine oy vermek yasak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kendime hiç oy vermedim zaten.Bu arada ilk mesaja yazdım. Duyan duymayana haber versin. Kendine oy vermek yasak![]()
Bende yumurtalı mantı hamurunu tercih ediyorum. Zaten semolina ununu nereden bulacağız, yumurtalı mantı hamuru candır.Bende kursta makarna hamuru öğrendim ama evde yapmadım
klasik mantı hamurunu tercih ediyorum sanırım Çoğu kişiye oda zor geliyor
Hayırdır canım, bir sorun mu varBugün asabi ve belirsiz bir gün Deynep’im.
Birazdan Kofimi yaparım inşallah.
Ben hazır olan her şeye karşıyım, o yüzden bu konuda sana hak veremeyeceğim, üzgünüm.![]()
Onu da sevmediğimi biliyorsun Deynep’im, topiğimizin ortamını sevdiğim için katılıyorum.Hayırdır canım, bir sorun mu var
Hazır yufka böreklerinde katılıyorsun ama hazırsa o da hazır![]()
Onu da sevmediğimi biliyorsun Deynep’im, topiğimizin ortamını sevdiğim için katılıyorum.
Trafolar değişiyormuş, sabah 8.30’da gitti, akşam mesai bitimine kadar elektrikler kesik.
Neyse, Kofimi atayım.Eki Görüntüle 3582303
Bizim varlığımŞükür hazır paket makarna kategorisi bitiyor.
Yeni ayda olacak olan kategori bakalım nasıl geçecek?
Şimdiden hiç kazanamamış arkadaşlara başarılar diliyorum. Topiği yorumsuz bırakmayın.![]()
Bu kahveyse biz ne içiyoruzOnu da sevmediğimi biliyorsun Deynep’im, topiğimizin ortamını sevdiğim için katılıyorum.
Trafolar değişiyormuş, sabah 8.30’da gitti, akşam mesai bitimine kadar elektrikler kesik.
Neyse, Kofimi atayım.Eki Görüntüle 3582303
Ay ben kütüphanedeyim saat 5 6 da eve gideceğim akşama yapacağım inşallah
Bende diyorum bu kız nerdeAy ben kütüphanedeyim saat 5 6 da eve gideceğim akşama yapacağım inşallah![]()
Kontenjanlar acıklandığındandir kütüphaneye geliyorum 83 puanla ortada kaldıkBende diyorum bu kız nerde![]()
Allah bildiği gibi yapsın canımKontenjanlar acıklandığındandir kütüphaneye geliyorum 83 puanla ortada kaldıkdünyadan siliniyorum yine makarnayı bile yapamadim
Ama canım ama napayım yılmak yok bilgiler tazeyken devam edeyim dedimAllah bildiği gibi yapsın canım![]()
Çok iyi yapmışsın canım, senin çok yakınAma canım ama napayım yılmak yok bilgiler tazeyken devam edeyim dedim
Allah yardımcın olsunKontenjanlar acıklandığındandir kütüphaneye geliyorum 83 puanla ortada kaldıkdünyadan siliniyorum yine makarnayı bile yapamadim
Ben kaçtım iyi akşamlar hepinize yarın gidiyorum fırsat bulursam gelirim gene,hayırlısıyla doğum oluncaNevreste 'ye haber veririm kendinizeiyi bakın görüşmek üzere hanımlar
![]()
İyi akşamlar
Hayırlıyla sağlıkla gelsin abla inşallahBen kaçtım iyi akşamlar hepinize yarın gidiyorum fırsat bulursam gelirim gene,hayırlısıyla doğum oluncaNevreste 'ye haber veririm kendinizeiyi bakın görüşmek üzere hanımlar
![]()