Bizlerde ara ara aynı sıkıntıyı yaşıyoruz işte,bir şekilde geçiştirmeye çalışıyoruz kendi adıma.
Bende iyiyim dişle uğraşıyorum belki yarın bitecek yada arife gününe kalacak,alt dişlere başlandı kesim filan oldu sızlıyor hala geçicide yapıldı da sıkıntı oda.
İyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın
Nerelerdesin
Bizde şimdi Avanosa gidiyoruz. Eşim yazın bir daha gelmeyecek. Gelsene kısa kalacak. Belki bizi almaya gelirBuradayken orayıda görelim dedik
Bende de var depresiflik. Çoğu kişiden duyuyorum çoğunda var bu aralar Bayram temizliği yapmam lazım yerimden kalkasım gelmiyor. Allahım inşirah ferahlığı versin yüreğimize
Bende de var depresiflik. Çoğu kişiden duyuyorum çoğunda var bu aralar Bayram temizliği yapmam lazım yerimden kalkasım gelmiyor. Allahım inşirah ferahlığı versin yüreğimize