• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Bizim geçen bayramdan buzlukta baklava vardı. Eşim gelince şerbetledik daha doğrusu soğuk baklava yaptım.
Bizde bayramda yok zaten 🤷
Ondan baklava yapmayalım dedik.
Ben kadayıf ya da şekerpare yapalım dedim. 🤔Kızım ben size profiterol yapayım dedi😁 bizde olur dedik😁
Ooo profiterol en güzeli 😋
Annemin de var baklavası buzlukta biraz, yanına da basit bir şey yapalım dedik biz de. Benim durum malum annem de rahatsız 🥹

Bunların hepsini yapmayacagım kız, bir tanesini seçip yaparız. Bir de buzluktan baklava var başka da bi şey yok yeter 😂
Tabii ki de hepsini yapmayacaksın ama kendi kafanda belirlediğin başka şeyler de var mı diye sormuştum.
Adam olana çok bile diyosun :KK53:

O yüzden şerbetli tatlıcı değil de yaş pastacıyımdır. Yaş pastayı ölümüne yerim ama baklava ya da diğer şerbetli tatlıları senede bir kere yesem yetiyor.
Aslında genelde hep öyleyiz. Ben neredeyse 2-3 yıldır baklavayı süt şerbetli yapıyorum yani soğuk baklava 🤗Bizde o tarz sütlü daha çok seviyoruz. Eşim şerbetli sever. Ondan revani, kadayıf, şekerpare yapardım. Yerim ama fazla değil🤗
Çikolatalı tatlılar favorimiz😁

Back
X