Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BöreklerDenenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri
Işteee zaten dedik dra dada önermedi 13haziran dedi illede yeni sezaryenlisin 1hafta daha toparlanmış olsun diyo bizde daha da ısrar etmedik artık hayırlısıyla gelsin ama tabi benim beklemeye mecalim kalmadi
Işteee zaten dedik dra dada önermedi 13haziran dedi illede yeni sezaryenlisin 1hafta daha toparlanmış olsun diyo bizde daha da ısrar etmedik artık hayırlısıyla gelsin ama tabi benim beklemeye mecalim kalmadi
Ayyyyyyyy hiç ummuyorrduuummm uyumuşum gitmişim dün gece çokta ağrım vardı bakamadım bile daha sonrada
en çok teşekkür ederim kızlarr demekki bu ay şansım vardıı oğlum dan yanada şansım varmış daha doğurmadan gelemedim dün gece kutlamağaa oy veren ve vermeyen herkes için tesekkür ederiimm günaydddiınnnnnn sonunda bende 1ci oldummmm