Bende iyiyim cenna kuşum, çiçeklerim maşallah iyiler her gün sabırla sulamaya devam edıyorum saglıklı olsunlar hayırlı olsunlar da bu zor zamanlar gececek elbet eee herkes nerde yaa topiğimiz cok sessizleşmiş Nevreste
yerleşti mi iyice acaba nerelerdeee
İyiyim canım sağ ol
Hastane işini hallettim. Ameliyat için gittim. Sıraya koyuyorlarmış. Sıra ne zaman gelirse artık. Ben anestezi dahil her şeyi hallettim. Evi bulduk gibi ama ağustosa ancak taşınacağız. Biraz eşya aldık. Öyle yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağız canım
Sen nasılsın
İyiyim canım sağ ol
Hastane işini hallettim. Ameliyat için gittim. Sıraya koyuyorlarmış. Sıra ne zaman gelirse artık. Ben anestezi dahil her şeyi hallettim. Evi bulduk gibi ama ağustosa ancak taşınacağız. Biraz eşya aldık. Öyle yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağız canım
Sen nasılsın
Hastane işinimde hallolmasına sevındım canıım, ama tarıh verememeleri kötü olmus ya kendını hazırlar insan en azından hayırlısı olsun artık o konuda, tasınma işleri cok zorlayıcı allah yardımcınız olsun kolay gecsın inşallah birde cocukların sınavı nasıl gectı sahi iyidir inşallah
Hastane işinimde hallolmasına sevındım canıım, ama tarıh verememeleri kötü olmus ya kendını hazırlar insan en azından hayırlısı olsun artık o konuda, tasınma işleri cok zorlayıcı allah yardımcınız olsun kolay gecsın inşallah birde cocukların sınavı nasıl gectı sahi iyidir inşallah
İyiyim canım sağ ol
Sen nasılsın
Günaydınlar nevoşcum,naptnız evdurumunu buldunuzmu,yavaş yavaş hallolur nasılsa herşey.
Güzel haberlerini alalım bir an önce,sağlğına kavuşurşun hemencecik.
Günaydınlar nevoşcum,naptnız evdurumunu buldunuzmu,yavaş yavaş hallolur nasılsa herşey.
Güzel haberlerini alalım bir an önce,sağlğına kavuşurşun hemencecik.
Nevreste
memleketine yerleşiyor, sağlık ve ev bulma işleri sebebi ile yoğun. Ve birkaç arkadaşımızın tayin sebebi ile taşınma işleri var.
Bu sebeple 2-3 aylık bir ara verdik.