Selamlar herkese , hepiniz iyisinizdir inş ne zamandır girmemiştim bir bakayım uğrayayım dedim
Malatya’ya geri mi döndünüz canım çok sevindim inşallah bundan sonra her şey çok güzel olur hepimiz için çocuklar nasıl , sınava girdiler mi nasıl durumlar WunderLost@yasminsayJenna16
ve nickini hatırlayamadığım herkes de iyidir inş
Merhaba canım
İyiyiz şükür sen nasılsın
Evet döndüm canım,burada ev tuttuk. Bir hafta oldu evime taşındım.
Kızlar mezuna kaldılar canım tekrar sınava girecekler.
Ben de iyiyim çok şükür canım çok sevindim canım tekrar dönmenize , Allah hayırlı sağlıklı günlerde oturmanızı nasip etsin hayırlısı olsun kızların da , çok büyük şeyler atlattınız , bir sene daha güzelce hazırlanırlar , Allah gönüllerine göre versin
Ben de iyiyim çok şükür canım çok sevindim canım tekrar dönmenize , Allah hayırlı sağlıklı günlerde oturmanızı nasip etsin hayırlısı olsun kızların da , çok büyük şeyler atlattınız , bir sene daha güzelce hazırlanırlar , Allah gönüllerine göre versin
Amin canım inşallah
Ben de iyiyim çok şükür canım , özledim sizleri
A çok sevindim hayırlısı olsun canım Kayseri bayağı güzel bir yer , huzurla çalışıp huzurla yaşarsınız inşallah ben de iyiyim çok şükür
Amin canım inşallah
Ben de iyiyim çok şükür canım , özledim sizleri
A çok sevindim hayırlısı olsun canım Kayseri bayağı güzel bir yer , huzurla çalışıp huzurla yaşarsınız inşallah ben de iyiyim çok şükür
Merhaba canım
İyiyiz şükür sen nasılsın
Evet döndüm canım,burada ev tuttuk. Bir hafta oldu evime taşındım.
Kızlar mezuna kaldılar canım tekrar sınava girecekler.