• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Aynen her yörede yapılır. Bizde adı farklıdır. Sıkma köfte deriz😁Eşimin en sevdiği yemek diyebilirim. Yemek bulamayınca hemen onu söyler. Yardım edeceksen yapalım derim🤣Beraber yaparız. Ayda en az bir kere yapılır.
Bizde çok seviyoruz. Acayip lezzetli. Onu yapınca başka yemek aramıyor insan 😍

Aynen her yörede yapılır. Bizde adı farklıdır. Sıkma köfte deriz😁Eşimin en sevdiği yemek diyebilirim. Yemek bulamayınca hemen onu söyler. Yardım edeceksen yapalım derim🤣Beraber yaparız. Ayda en az bir kere yapılır.
O zaman popüler olmayan, kebap olmayan, pide olmayan keşkek olmayan tariflere bakalım mı 🤣

maşallah.. başarıları daim olsun inşallah ablacım

kukrişim üzülme bende diyetteyim
tok açın halinden anlamaz
ama ben seni anlıorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

offf böyle okuyunca tüylerim diken diken oluyor
Allah sıralı ölüm versin
kimseyi evladıyla sınamasın :KK43:
bu aralar lösemiyi çok duyuyorum :KK43:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK36:
🤗

O zaman popüler olmayan, kebap olmayan, pide olmayan keşkek olmayan tariflere bakalım mı 🤣
Aynen öyle 🤣Popülerlikten kasıt mesela fellah Türkiye'nin her yerinde yapılır, herkes bilir. Ama Antep'in Arap köftesi, ekşili köfte orada bilinir.Adıda duyulmuştur. Herkes bilmez☺️En azından tadı bilinmez. Onlar yapılabilir.

Margaret Hale Margaret Hale , ben Tiramisu’dan böyle bir performans beklemiyordum.
Nesli ile Şarlot yarışır diyordum. Helâl olsun sana.🤓

Profesyonel pastacıyı böyle zorladınız, ben size daha ne diyeyim, Helâl olsun.

Benim için 1. Nesli’de olsa, bu işten para kazandığı için sizler şampiyonsunuz JOYz JOYz Margaret Hale Margaret Hale Hoppa
Çok naziksiniz 👍🏻👍🏻👍🏻

Aynen öyle 🤣Popülerlikten kasıt mesela fellah Türkiye'nin her yerinde yapılır, herkes bilir. Ama Antep'in Arap köftesi, ekşili köfte orada bilinir.Adıda duyulmuştur. Herkes bilmez☺️En azından tadı bilinmez. Onlar yapılabilir.
Fellah köftesi için popüler demiştim. 😒

Ben de herkesin bildiklerini biliyorum bana tarif bulun yoksa Susurluk tostu yaparım :KK53:

Cacıklı(semizotu) Arap köftesi tanıdık geldi mi🤣
resim-antep-usulu-arap-koftesi-tarifi-5838.webp

Back
X