En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Sonrada çocuk beni yoruyorİkizleri gurbette tek büyüttüğüm geldi aklımaOdun bir koca
Anne olunca en güçlü olmak zorunda kalıyoruz işte ama karşılığını fazlasıyla alırsınız eminim

İnşallah canım
Herkes veriyor eminim ama ben çok emek verdim. Kendimi unuttum diyebilirim. Rabbimin emanetleri
Boşuna cennet anaların ayakları altında değil umarım hayat misliyle geri verecektir

Oğlumun zamanında kıyafetini ben alırdım giyerdi. Kızımda kıyafet almak için mağaza mağaza gezdiriyor beğenmedim diye
Herşeyde seçici zamane çocukları.
Okula bırakmak bile maddiyat. Geçen sene eşim seneye ben okula getirip götürürüm arabayla diyordu, şimdiden bıktı, servis bakıyor.
Hani nette dolanıyor ya okullar açılınca veliler, öğretmenler, öğrenciler diye, velileri mutlu gösteriyor. Aslında alakası yok, okul açılınca daha çok yoruluyoruz çoğumuz. O sevinen çoğu veli eline harçlık verip kantinden al deyip, ödevine yardımcı falan olmayandır
Akşam her ihtimal bakayım dedim yanlış sayfayı yapmış, tekrar araştır, göster yaptır derken kafa yoruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…