- 5 Mayıs 2020
- 13.867
- En iyi cevaplar
- 1
- 42.660
- 598
Akıllandık tamam bak meze dedi hemen aldık başımızın üstüne koydukYaaaa ben size 50 kere dedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akıllandık tamam bak meze dedi hemen aldık başımızın üstüne koydukYaaaa ben size 50 kere dedim![]()
Ehliyet yok maalesef. Bende istiyorum, bir fırsat olmadıEhliyetin var mıydıYoksa kocanı ikna et. Bende araba kullanmam şart demen lazım
Al o arabayı elinden
![]()
Aferin bak ne güzel anlaştıkAkıllandık tamam bak meze dedi hemen aldık başımızın üstüne koyduk![]()
Gidem de tarif bulamAferin bak ne güzel anlaştık![]()
Bence almalısınEhliyet yok maalesef. Bende istiyorum, bir fırsat olmadı
Kendisi araba ile gidiyor![]()
Öyle düşünüyorum canımSonraki konu mezeler mi olacak
Sadece ikisini foto mu oluyor yoksa başka ürünlerle masa sunumu muÖnceden söylüyorum herkes bulsun iki çeşit![]()
Dur konuyu bulayım atayım burayaSadece ikisini foto mu oluyor yoksa başka ürünlerle masa sunumu muders çalışayım biraz
![]()
Sadece ikisini foto mu oluyor yoksa başka ürünlerle masa sunumu muders çalışayım biraz
![]()
Mezeler - Ordövrler - En lezzetli 20 Soğuk Meze tarifi
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR... :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Her yarışmacının 2 tarifi bulunmaktadır. Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Çanakta Rus Salatası / Gökkuşağı Salatası-Mis Yoğurt...www.kadinlarkulubu.com

wooowwwYok canımwooowww
Yalnız bu favayi yapan arkadaş yok buralarda değil mi![]()
Ben çok çeşit bilmiyorum meze aratiracagim...standart yaptıklarım var ama değişik şeyler denemek isterimYok canım![]()
İnşallah canımBen çok çeşit bilmiyorum meze aratiracagim...standart yaptıklarım var ama değişik şeyler denemek isterim![]()
Canım 1 Ekim'de konuyu açınca bildireceksinizNevreste canim Peki ne zaman sana bildiricez ne yapacagimizi
Gerci meze pek bilmiyorum:)) ordövr de yapilacak mi sadece meze mi
bizd3 fark varÇocuklarla ben ilgileniyorum ondan bana lazımBizim boyumuz neredeyse aynı ama koltuk mutlaka düzeliyor
![]()
benim gobegime mm kaliyor oyle one geliyorumbizd3 fark var![]()