Yahu siz fikrinizi söyleyince birşey olmuyorsa bizim verdiğimiz cevap niye böyle olay oluyor anlamadım.Kimse hakaret falan da etmedi gayet usulünce konuşuyoruz karşılıklı
Yahu siz fikrinizi söyleyince birşey olmuyorsa bizim verdiğimiz cevap niye böyle olay oluyor anlamadım.Kimse hakaret falan da etmedi gayet usulünce konuşuyoruz karşılıklı
Ben hiddetlenmişim var mı mesajlarımda kavga, hakaret, aşağılama, küçümseme, dalga geçme...
Ben yakın olmadığım kişilerle sizli bizli konuşurum. Bu suç mu?
Ben hiddetlenmişim var mı mesajlarımda kavga, hakaret, aşağılama, küçümseme, dalga geçme...
Ben yakın olmadığım kişilerle sizli bizli konuşurum. Bu suç mu?
Canım konüşuldu yönetim banli da olsak ulaşıyor bize nevreste de sorduğunu ve gelmeyeceği söylendi dedi
ifşa olan üyelere yeni üyelik le gelme hakkı veriliyor bende sedanın yeni üyelikle gelecegini düşünüyordum açıkçası düşünmüş önemli değil ben böyle devam ederim demiş gelmiş sonrasında
Kimse benim babamın oglu ya da kızı değil ama haksızlık karsısında susmak istemiyorum o bu susar ama ben susmam. Ortada haksızlık yok dersiniz tatlı bir şekilde anlatırsınız ben de tamam derim ama ne var yani bunu yazmamda? Hic bir konusmasın kimse hic mi bir seyi sorgulayamayız?
Kimse benim babamın oglu ya da kızı değil ama haksızlık karsısında susmak istemiyorum o bu susar ama ben susmam. Ortada haksızlık yok dersiniz tatlı bir şekilde anlatırsınız ben de tamam derim ama ne var yani bunu yazmamda? Hic bir konusmasın kimse hic mi bir seyi sorgulayamayız?
Ben de susmam haksızlık varsa ,ya da direk benim için ters bir durum söz konusu ise .Nevreste ile de her zaman aynı fikirde olamayız.Ben de söylüyorum ama usulünce. .
Böyle bir düşüncen var ise mesaj atıp sorabilirdin mesela o da sana durumun kontrol altında olduğunu söylerdi .
Az önce senin de dediğin gibi her mesaj takip edilemiyor sayfada ve senin yazdıklarından karşıdan bakılınca birileri zan altında kalıyor .
Ben objektif olarak bakarsam Bllossom
şöyle düşündü sanırım.
1.Siteden temelli banlı olanla geçici banlı olanın ayrımı yapılamıyor, aynı görünüyor ikisi de. Ben de geçici banlı sanıyordum mesela, o yüzden neden yarışmadan çıkarıldı diye sorgulamış olabilir. Bahsi geçen kişi hakkında- burada demiyorum - bayağı konuşuldu, gereksiz üzerine gidildi demesinden ben bunu anladım Blossom'ın. Bunun üzerine de sırf hayatını ifşa etti diye mi yarışmadan çıkarıldı sorgulamış olabilir.
2. Nevreste
Hanım da şu açıdan haklı onca zamanlık hukukunuz varsa bir bildiği vardır ki çıkarmış yarışmadan diyebilir ve benim bilmediğim bir şey biliyor demek ki şeklinde düşünülebilirdi. Ve bu özelden sorulabilirdi.