Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kekler - PastalarDenenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri
Anladım evet apartman binası bizim ki de bakımı oldu . Işte benim ev kendimizin zaten . Zaman vakit olayından bazı ustalar doluydu yazın bi de yeni düzen bunlar sebeb erteledik zaten kış geliyor şuan.
Kayınvalidemler daha yeni yaptırıyorlar. Duvarları birleşik olan bina ağır hasarlıydı. O yeni yıkıldı. Şükür sıkıntı olmadı.
Şimdi çatı, o yıkılan evin bulunduğu duvar ve apartmanın içi yapılıyor. Bayağı masraf çıktı. Dairenin içini bu yıl yaptırmayacaklar. Depremler bitmiyor. Önümüzdeki yaz yaptırın dedim
Kayınvalidemler daha yeni yaptırıyorlar. Duvarları birleşik olan bina ağır hasarlıydı. O yeni yıkıldı. Şükür sıkıntı olmadı.
Şimdi çatı, o yıkılan evin bulunduğu duvar ve apartmanın içi yapılıyor. Bayağı masraf çıktı. Dairenin içini bu yıl yaptırmayacaklar. Depremler bitmiyor. Önümüzdeki yaz yaptırın dedim
Evet mantıklı. Burada ustalar yazın hiç durmadı. Harıl harıl çalışıyorlar hala evlerin tadilatları için. Basit işlere gelmiyorlardı çünkü hep dolular. Deprem en çok dış cephecilere yaradı.
Evet mantıklı. Burada ustalar yazın hiç durmadı. Harıl harıl çalışıyorlar hala evlerin tadilatları için. Basit işlere gelmiyorlardı çünkü hep dolular. Deprem en çok dış cephecilere yaradı.