İşte her yere güven olmuyor.
Kızlara kitap alacaktım. Aslında trendyol ya da bkm den alıyordum. Kızlar uygun diye başka bir siteden alalım dediler. 6 kitap istedik. 2 si gelmedi fiyat iadeside yapılmadı
Biraz bekledim. Trendyoldan istedim kitaplar iki gün sonra geldi.
Kıyafette kızlara kolej ceketi almıştım. Alakasız geldi
Ama ayakkabı hep iyi çıkıyor.
Kızlara kitap alacaktım. Aslında trendyol ya da bkm den alıyordum. Kızlar uygun diye başka bir siteden alalım dediler. 6 kitap istedik. 2 si gelmedi fiyat iadeside yapılmadı
Yok aşko instagramdan almam ,mağazaların kendi sitelerinden,Boyner’den çok çeşitli marka olduğu için ,lcw ,de facto ,koton,trendyol ,mavi ,Flo ,nıke , aklıma gelenler şimdi bunlar bunlardan hep aldım markaların önce outlet kısmını dolaşırım hep sitesinde ,birimizden birine çıkıyor illaki uygun birşey
Niye ki? Beden konusunda endişeniz varsa kendi bedeninizi ve bir büyük ya da bir küçüğünü daha alın,hangisi olursa olmayanı iade edersiniz. Tabii uğraşmam derseniz orası ayrı.
Yok aşko instagramdan almam ,mağazaların kendi sitelerinden,Boyner’den çok çeşitli marka olduğu için ,lcw ,de facto ,koton,trendyol ,mavi ,Flo ,nıke , aklıma gelenler şimdi bunlar bunlardan hep aldım markaların önce outlet kısmını dolaşırım hep sitesinde ,birimizden birine çıkıyor illaki uygun birşey
Bilindik mağazalarda yine iyi oluyor. Ama işte ven çok bulamıyorum. Çocuklara yine iyi oluyor.
Ben gerçi giyeceğim, kumaşına bakacağım öyle seviyorum Ama işte seçenek yok.
Ya çok anne modeli ya da çok genç modeli ortası yok
Çakması da çok olduğu için her yerden alınmıyor o. Superstep’te arada bakıyordum, stok yoktu. Yurt dışından aldıracağım bir dahakine. O kadar para verip çakmasını alacak kadar keriz değiliz çok şükür