Oppo’dan arkadaşımda da var. İlk aldığında kamerası süperdi. Sonradan çekimi kalitesizleşmeye başlamış, öyle diyordu. Neden bilmem. Eşim Xiaomi kullanıyor. 3-4 sene oldu alalı. Telefon sürekli donup kapanıyor. Dedim bir dahakine iyi bir şey al bu ne böyle çekilir dert değil.
Bilmem benim diğer cihaz kızımda onun kamera hala iyi, onu Antep'te almıştım.
Eşiminde oppo biz hiç sıkıntı yaşamadık. Bir telefon zaten en fazla 6-7 yıl kullanılır.
İşte benim o iPhone 6 yıllıktı. Ekranı parçalanmasa yine değiştirilmezdi. Bir kere bile sıkıntı çıkardığını görmedim. Çok şükür oğlan kırdı da yenisini aldık ajsksjsk
Babamın samsungu bugün birini aramış telefon babamın cebindeydi bir de.Birini aramış,hoparlöre bile almış.ahahaha
Yeni telefon aldı aslında ama kutusundan çıkarıp arada bir bakıyor,sonra kapatıp tekrar kutusuna koyuyor.
İşte benim o iPhone 6 yıllıktı. Ekranı parçalanmasa yine değiştirilmezdi. Bir kere bile sıkıntı çıkardığını görmedim. Çok şükür oğlan kırdı da yenisini aldık ajsksjsk
Benim 2013 te aldığım bir tane LG var. O hala duruyor6 yıl kullandım sonra üst seviye olması için değiştirdim. Kızlar pandemide canlı ders için kullandı. Deprem gördü eşim bulmuş getirmişHala bizimle geziyor
Tamam işte amaç da bu ya zaten. Doğru yoldalar yani
Yanarım yanarım da babamın 22s(ikinci eldi ama sıfırımsıydı) teklifine ısrarla haaayır dediğime yanarım. Ya iPhone ya iphone başka telefon istemiyorum dedim. O da Samsung harici bir marka alırsan beş kuruş vermem dedi öyle de oldu.
Benim 2013 te aldığım bir tane LG var. O hala duruyor6 yıl kullandım sonra üst seviye olması için değiştirdim. Kızlar pandemide canlı ders için kullandı. Deprem gördü eşim bulmuş getirmişHala bizimle geziyor
Yanarım yanarım da babamın 22s(ikinci eldi ama sıfırımsıydı) teklifine ısrarla haaayır dediğime yanarım. Ya iPhone ya iphone başka telefon istemiyorum dedim. O da Samsung harici bir marka alırsan beş kuruş vermem dedi öyle de oldu.
Günlerle ne alıp veremediğin var? Belki bir yerlerde bugünün hiiiç bitmemesini dileyen insanlar var?
Günlük gereksiz duyarımı da kastığıma göreee çayımı içebilirim. Ahahahahahhs