- 21 Kasım 2017
- 30.340
- 132.479
- 598
Limonlu kek yapardım ona, bir de çay koyardım yanına…Sen adresi versen seda ertesi gün sendeydi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Limonlu kek yapardım ona, bir de çay koyardım yanına…Sen adresi versen seda ertesi gün sendeydi![]()
Oha ne güzel görünüyorBörekler - Arnavut Böreği
MALZEMELER: 1 tane yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1/4 paket yaşmaya(10 gram) 14 büyük servis kaşığı un Ilık su 2 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı tozşeker İç Malzemesi İçin: 300 gram kıyma 2 tane patlıcan 4,5 tane sivribiber 1,2 tane domates 2 tane soğan 1 tatlı kaşığı salça Tuz Karabiber...www.kadinlarkulubu.com
Sonra altın yarıştırırdınızLimonlu kek yapardım ona, bir de çay koyardım yanına…
Bu içi kullanabilirsin. Bunu yapsan efsane oluyorEl açması yapmış bir de utanmazzzx
Ben onunla aşık atamam.Sonra altın yarıştırırdınızay korkunç ya
![]()
Onun pırlantası yoktur sen de pırlanta takılarını gösterirsin.zahahshshsjsBen onunla aşık atamam.![]()
Bak bu olabilir. Antepliler pırlanta sevmez.Onun pırlantası yoktur sen de pırlanta takılarını gösterirsin.zahahshshsjs
Pırlantayı kimse sevmez. Ben küçüklüğümden beri çok severim. İnsanlar altına yatırım gözüyle bakıyorlar pırlantayı bozduramıyorlar ya,gereksiz görüyorlar.Bak bu olabilir. Antepliler pırlanta sevmez.![]()
senin de payın var ne vardı herşeyi soracakKızım naapıcan sedayı gelmesin boşver
Kız ne sordum ben aaaaa. Çıkar masaya vur altınlarını dedim sadeceee.senin de payın var ne vardı herşeyi soracak
Anana babana yapOha ne güzel görünüyorneyseehhhh evlenince yaparım
Anama babama hep yapıyorum kızz sinirlenme.Anana babana yap
Daha ne olsun işteKız ne sordum ben aaaaa. Çıkar masaya vur altınlarını dedim sadeceee.
Tamam sedayı ben kaçırttım tamam okeyDaha ne olsun işte
Başka topikte de uyaran çok oldu temizlik yapıyordur şimdi çok temizlik yapmakdan hoşlanıyorduTamam sedayı ben kaçırttım tamam okey
Kim uyardı kız ben görmedimBaşka topikte de uyaran çok oldu temizlik yapıyordur şimdi
Açtığı konu dışında da fotoğraf atıyordu sürekliKim uyardı kız ben görmedim![]()
Yine mi kınadın senSonra altın yarıştırırdınızay korkunç ya
![]()
HayırYine mi kınadın sen![]()