Ben lisedeyken 2 yıl üç ayları 15 gün erken başlayarak tutmuştum. Onlar borçları kapatır mı hocamArkadaşlarım bana atıyor ben hesaplıyorum. Her şeyi hesaplama potansiyelim var benim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben lisedeyken 2 yıl üç ayları 15 gün erken başlayarak tutmuştum. Onlar borçları kapatır mı hocamArkadaşlarım bana atıyor ben hesaplıyorum. Her şeyi hesaplama potansiyelim var benim![]()
Nihat Hatipoğlu'na sorulan sorular gibi olduBen lisedeyken 2 yıl üç ayları 15 gün erken başlayarak tutmuştum. Onlar borçları kapatır mı hocam![]()
Bilen bilmeyene anlatsın ne yapalımNihat Hatipoğlu'na sorulan sorular gibi oldu
Nihat Hatipoğlu'yla iftara doğru...
Beni miBeennn kaaalbimin oooortaaa yerine seni yaazdiiimmmm
Ahhh başıma belasııınnnn
Bende tam tersi iki gün su içmem aklıma dahi gelmez.Bilen bilmeyene anlatsın ne yapalım
Oruç başlarda beni çok zorluyor. Ben suya hiç dayanamıyorum.
Geçen ameliyat olunca sabah su içtiğim için doktor beş saat bekletti
Sabah sabah yarım litre su mu içilir diye söylendi![]()
Siz bilirsiniz. Beni de bu oy derdinden kurtarmis olursunuz
Yiioooo kocaaammmBeni mi![]()
Geçen yıl buraya yeni gelmiştik. Oğlanın okul uzak ve servis ayarlayamadık. Günde iki defa okula gidip geldim. Oğlumda hiç bozmadı. Çok şükür Rabbim bir kolaylık veriyorBende tam tersi iki gün su içmem aklıma dahi gelmez.Açlığa dayanamıyorum ben. Oruclarim hep çok zor geçer. Baş ağrısı,mide bulantısı falan malak gibi yatarım
Gelecekteki kocama söylüyom.ahahahshs
Ay aşkom,kız halusinasyon görüyor olmasın
Kocasızlık başına vurmuşAy aşkom,kız halusinasyon görüyor olmasın![]()
Bulsun bir tane bari ,dua zinciri mi yapsak ?Kocasızlık başına vurmuş![]()
Bende katılırımBulsun bir tane bari ,dua zinciri mi yapsak ?![]()
Beş kardeş
Biz sana dua zinciri başlatalım benceBende katılırımKocama kavuşma duası yaparım
![]()
Beş kardeş![]()