Deneyiminize ihtiyacım var...

Nergis_06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
4
2
1
39
Selamlar arkadaşlar. Kaç gündür içim içimi yiyordu. Hep okuyordum en sonunda yazıyorum.
Son adet tarihi 7 10 haziran arası bu ay 8 gün gecikti kaç kere idrar testleri Negatif çıktı ultrasonda da bişey gözükmedi dedi doktor. Hesaplarıma göre hamilelik varsa 5 haftalık oluyor ve hcg değerinin 50 üzeri olması gerektiği söyleniyor ancak kan testinde hcg 0,11 çıktı yine de hamilelik olabilir mi yoksa adet görememenin nedeni ne olabilir? Çok stresli dönemdeyim ne yapacağımı şaşırdım kaldım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsun lütfen

Canim bu ay benimde 8 gün gecikmişti testler negatif sonra adet oldum zaten 11 gün bile geciktigi oldu çocuk isteği olduğundan beri .stresden dolayı gecikiyomus araştırdigima gore 5 haftalık filan olsa kan testinde gözükürdü en azında . Doktora gittin mi hic hormon kanı filan baktrmaya

Gittim canım işte ultrason baktı göremedi hiç birşey ardından kan tahlili istedi o da hcg 0,11 tahliller özel laboratuvar da olduğu için henüz doktor görmedi sonucu görse de bişey değişmeyecek sanırım zaten hamileliğe dair hiç bir başka belirti yok adet gecikmesi dışında yalnız idrar renginde koyulaşma var onun da önemi yok artık

Üzülme canım sen benim halimi görseydin adete 10 gün vardı 2 gün kahverengi akıntım oldu 8 gün adetim gecikti tabi gögüs şişti iç bulantısı yaşadım belirtilerde vardı dedim kesin hamileyim ıdrar testi aldım tam yapacağım dakika adetim geldi ben şok nasıl üzüldüm ama dedim hiçbi belirtiyede güvenmem stres mahvetti beni. Bi 15 güne kadar adetin gelmezse bi doktora görün tekrardan test yap hiç belli olmaz geç döllenmeden de olabilir Allah gönlüne göre versin inşallah

Amin canım inşallah herşey hayırlısıyls olsun

canım zaten ultrasonda geç görülür. benim idrar çubuk testim pozitif çıkmıştı ama ultrasonda görünmüyordu. sonradan göründü. ama çok stres de regliyi etkiler biliyorsundur. Bu işlerde stresten uzak durmak, oluruna bırakmak en iyisi.

Aahh ahh biliyorum da elde değil işte canım olmadı hcg de 1 bile değil başka zamana artık

Bence stresten gecikiyor. Benim de 2 sene öncesine kadar gecikmezdi ne zaman bebek işlerini taktım kafaya o zamandan beri gecikmeler yaşıyorum. Sahte gebelik belirtilerini saymıyorum bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…