Prezervatifle hamile kalan var mi

Hamile değilsiniz stres yapmayın . Ben 12 gün adet gecikmesine rağmen hamile olmaıdıgımı öğrendim 3 kez . Benim adet döngüm çok düzenli ama bazen durduk yere 12 gün geciktiği oluyordu normal yani
Ya insallah çok stres yaptım çok kötüyüm o silik çizgi yi görünce aklım başımda değil sabahtan beri çocuklarımı doyurAmadim bile sadcee internetten biseyler okuyorum

Ya insallah çok stres yaptım çok kötüyüm o silik çizgi yi görünce aklım başımda değil sabahtan beri çocuklarımı doyurAmadim bile sadcee internetten biseyler okuyorum
Artimed yüzünden günlerce ağladım eczaneyi tehtit ettim almayın para kazandırmayın

Hahahah yasa 🙃 çok güldüm vallahi :) çizgiyi görüyor musunuz onunda
Evet evet, bu marka hep böyle ama adet olmaman sıkıntı, belki başka bir şey vardır bir doktora görün bence

Artimed yüzünden günlerce ağladım eczaneyi tehtit ettim almayın para kazandırmayın
Hep pozitif mi çıkardı yani . Allah'ım gönlünüze göre versin inşallah Allah kim istiyorssa hemn nasip etsin inşallah

Evet evet, bu marka hep böyle ama adet olmaman sıkıntı, belki başka bir şey vardır bir doktora görün bence
İnşallah randevu alıp gidicem ama ilk önce pazartesi ye kdar adet olmazsam sağlık ocağında kan testi vercem çıkmazsa gidicem hemn

Back
X