- Konu Sahibi sekizpapatya
arkadaşlar geçen sene saçlarım yandı ve kestirmek zorunda kaldım sonra baya bi kompleks yaptım uzasın diye denemediğim şey kalmadı. şuan tam olarak istediğim kadar değil ama yinede büyük başarı var ortada. çünkü kestirdiğimde saçlarım omuzlarıma bile düşmüyordu şuan göğüslerimin baya altında göbek deliğime yakın. deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim ben saçlarmı sürekli toplardım kısa diye hiç salmazdım sonra saçlarım çok dökülmeye ve kırılmaya başladı bende araştırdım bunu. kesinlikle saçlarınızı toplamayın boyutu ne olursa olsun çünkü saç kökleri hava almadığından saç uzamıyo ben üstten topuz yapardım bundan bahsediyorum ama örmek veya at kuyruğu yapmak böyle değil çünkü bunlar saçı güçlendiriyo ve dökülmesini önlüyo toplıycaksanız bile bu şekile yapın. çok önemli bişey daha var saçlarınız yağlı olsun yeterki kuru olmasın! saç kuru olduğunda çok fazla kırılır. yağı karışımlar kullanın o olmasa bile güçlü bi saç kremi kullanın. saçlarınızı sürekli taramayın unutmayın yumuşak saç dolaşmaz dolaşsa bile elinizle ayırabilirsiniz ama tarak saçı çok fazla kırar. illa taramanız gerekiyo ise uçlardan taramaya başlayın uçları açın sonra üstleri tarayın böyle olunca saç uçları kırılmaz. Saçınızın doğal haliyle barışık olun! herkezin yüz şekline göre bi saç şekli vardır yaratılıştan yani. ve insana en çok yakışan kendi saç şeklidir dalgalıysa dalgalı düzse düz. sürekli saçınıza düzleştirip maşa yapıp eziyet etmeyin yani. düzleştirici yerine fön tercih edin bunun nedeni düzleştirici saçı iki taraftan sıkıştırıp hava alamsını engellediğinden dolayı saçı yakar. ama fönde hava ile temas vardır kırılma olasılığı azalır. sürekli saçlarınızı kestirmeyin hemen kırıldı diye kestirmeyin. sağlıklı saç daha çabuk uzar evet ama saçın omuzlara kadar kısmı canlıdır geri kalan kısmı cansızdır yani saçınız bu miktardan uzunsa kestirmenin pekte faydası olmıyaktır. bunların haricinde baş derinize masaj yapın gerçekten uzamasına çok yarımcı oluyo. sarımsaklı şampuanı kesinlikle tavsiye ederim çünkü benim saçımı bu zamana kadar asıl uzatan formul o. çam terabentin vede ısırgan otuda çok iyi . şakkıdı saçınıza düz modeller tercih edin v modelini pek tavsiye etmiyorum çünkü saçınız bi miktar uzasa bile önlerinizdeki saçlarınız kısa olduğundan saçınız kısa gözükücektir.(benim yaptığım en büyük yanlışlardan bi tanesi) inş. yararlı bilgiler verebilmişimdir. size iyi uzatmalar opuyorumnanaktan