- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
odaya gerek yok bence ilk 1 yıl.Öncelikle konumu nereye açacağımi bilemedim.
Ben ve eşim doğu görevi yapıyoruz.memleketimize ne zaman döneceğimiz belli değil.burdan başka bir yere de çıkabilir tayinimiz.evimiz kira.suan oda yönünden sıkıntımız yok.ama taşınma işleri olabilir diye kafam çok karıştı.
Anneler bana yol gösterir mısınız? Bebeğime beşik mı almalıyım yoksa çocuk odası mı yapmalıyım?
Tabiki çocuk odası yapmayı çok istiyorum ama bu tayin işleri kafamı çok karıştırıyorfikirleriniz neler ?
Öncelikle konumu nereye açacağımi bilemedim.
Ben ve eşim doğu görevi yapıyoruz.memleketimize ne zaman döneceğimiz belli değil.burdan başka bir yere de çıkabilir tayinimiz.evimiz kira.suan oda yönünden sıkıntımız yok.ama taşınma işleri olabilir diye kafam çok karıştı.
Anneler bana yol gösterir mısınız? Bebeğime beşik mı almalıyım yoksa çocuk odası mı yapmalıyım?
Tabiki çocuk odası yapmayı çok istiyorum ama bu tayin işleri kafamı çok karıştırıyorfikirleriniz neler ?
2 3 yıla taşınma durumu var.yani çocuk kendi odasına gectigind3 biz taşınabiliriz.Ben park yatak aldım ilk. 6 aya yakın odamda park yatakta kaldı. Sonra kendi odasına geçirdim. Eğer 1 yıla yakın sürede taşınma durumunuz varsa park yatak ve evdeki gardropla idare edebilirsiniz.
Evet öyle oda almayı düşünüyorum bende sade beyaz.ilerde kız da olabilir bebeğim o da kullanır diyorum.sonradan taşınma durumları geliyorDeneyimli değilim ilk bebeğim olacak inşallah,ben oda aldım büyüyen beşik 13-15 yasa kadar kullana bilirsiniz .. bir dolap ve şifonyer öyle ayicikli böcekli bişey değil sade ve şık ileriki yaslarida hesaba katarak .. daha mantıklı geldi bana,yanımda 6 ay kalacağı içinde orta halli bir beşik aldım
Şifoniyer var aslında:) iki tane de komidin var bu konu da sıkıntı yok...ek olarak oda yapmazsam eğer sadece beşik alacağım.Büyüyen beşik alabilirsiniz. Fazladan odaniz varsa birde sifoniyer. Bebeğin eşyası bezi, mendili çok oluyor.
Sizin zaman bana çok uygun bende 2 yaşında odanyapilmasi gerektiğini düşünüyorum.sonra ilk bebeğim hevesleniyorum. Ilerde daha kullanışlı biseykerde alabilirim diyorum...kafam karışık15.ayda odasini yaptim
Evet öyle oda almayı düşünüyorum bende sade beyaz.ilerde kız da olabilir bebeğim o da kullanır diyorum.sonradan taşınma durumları geliyorkafam allak bullak oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?