Bebek Beslenmesi Deneyimli anneler lutfen yardim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

lucina

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
199
241
303
12 gün önce sezaryen oldum.Hastanede denedik mememi almadı.Süt yok diyedir dedik.Sütüm 4. gün geldi.Yine almadı.
Önce şırınga şimdi de kaşıkla mama ve sütümü sagip veriyorum.Hiç biberon kullanmadım.
Kk da okuduğum bütün yöntemleri denedim.Açken,yarı açken,tokken,uykulu,yarı uykulu,karanlıkta,sessizlikte,ayakta,yatarak,başka memeyle denedim.
Ağzında yara yok,burnu tıkalı değil.
Yalancı memeyi hırsla emiyor.
Omzumu emmeye çalışıyor meme aranıyor.Meme ucunda yara yok,krem kullanmıyorum temiz tutuyorum.Vermeden önce ucunu sütümle yumusatiyorum.
Memeye yaklaştığı gibi kıyamet kopuyor asla istemiyor ama emme ihtiyacı da var.
Çok uzun oldu ama bütün durumu anlatmak istedim.
Lütfen bana bi çare

Ben de iki aya yakın tam olarak emziremedim göğüs ucum yoktu. göğüs kalkanı kullandım falan sagdim kaşıkla verdim vs. Çok şükür şimdi dört ayligiz emebiliyor. Sütünün tadı nasıl? Doktora da bir sor emecek illaki sakin pes etme. Ben mama takviyesi de yapmıştım ama emzirmekten de vazgeçmesini tam iki ay.kan ter içinde kalıyordu oglymla ama oldu. Pes etme sakın.

Doktor kan testi yaptı mı belki alerjisi vardır??
Yemeyen bebek çok zor benim ikizlerim var birisi aynı hiç yemiyo hipotiroidi çıktı bizde:((
Siz yılmadan emzirin emmesin kucagınızda yatsın genede vazgecmeyinn

yalanci emzigi hemen mi verdiniz? dogdugu gün felan.onun damak sekli farkli oldugu icin alistiysa ve hosuna gittiyse sizin gogsunuzu tutmak zor geliyor olabilir..

Doktor kan testi yaptı mı belki alerjisi vardır??
Yemeyen bebek çok zor benim ikizlerim var birisi aynı hiç yemiyo hipotiroidi çıktı bizde:KK43:(
Siz yılmadan emzirin emmesin kucagınızda yatsın genede vazgecmeyinn
Kan testi verdik İki sayfa sonuç vardı herhalde gerekli olanları yapmıştır doktor.hipotiroid için hangisi bilmiyorum ama.

Bak bunu denemedim emzikle yaptım ama parmağı da deneyeyim uyansın
Benim ikizlerimin birisi de aynen öyle ben mamada veriyorum ama asla yemiyo emmiyo ancak uğraşa uğraşa bı iki damla oda

Konum var hatta
Başıma geldiği için fikir olsun diye söylüyorum inek sütü alerjisi olabilir dram sorun veya TSH hormonuna baktirin
İnşallah bişeyi yoktur ama varsa da erken öğrenmek çok iyi

Gögüs ucu satılıyor kesnlkle odan al öyle emzir alıstıkca yawastan brak memene alısır

Ameliyattan sonra verilen ilaçları içtin mı? Benim bebeğim de sezeryan ile doğdu. Antibiyotik ve diğer ilaçlari aldım aynı senin anlattığın gibi oldu. İlacı bıraktım düzeldi çok şükür.

Back
X