Deneyimli anneler size ihtiyacim var

Kbraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
5
0
1
27
Merhaba arkadaşlar cevap verirseniz çok mutlu olurum bugün pazar olduğu için nöbetçi kadın doğuma gitmek durumunda kaldım kanamam vardı 7 haftalık gebeyim kesede bebek görünmüyor falan dedi ama sonrasında düşük önleyici iğne yaptı sizinde başınıza böyle bişey geldi mi bilgi verir misiniz rica etsem ?

Gelmedi Allah şifa versin yardımcın olsun iğne yaptıysa düşmemiştir mantıken doktora sormadın mı en doğru cevap onda

Gelmedi Allah şifa versin yardımcın olsun iğne yaptıysa düşmemiştir mantıken doktora sormadın mı en doğru cevap onda
Sordum ama bana dediği şey kese içinde bebek gözükmüyor ben yine de düşük iğnesi yapıcam yapmasına rağmen kanamam durmadı ara ara oluyor

Merhaba bende keseyi görmüştüm. 5 +4 de kanamam başladı. Dr a gittim. Kese gitmişti. Iğne yapacaktı sizinki gibi yapamadı bu durumda. Sağlıksız gebelik olduğu için vücut atıyor dedi.
Sen naptin canimm

Merhaba bende keseyi görmüştüm. 5 +4 de kanamam başladı. Dr a gittim. Kese gitmişti. Iğne yapacaktı sizinki gibi yapamadı bu durumda. Sağlıksız gebelik olduğu için vücut atıyor dedi.
Sen naptin canimm
Benim de aynı şekilde oldu kürtaj dedi maalesef ki simdi tedavi sürecine giricem

Back
X