• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deneyimli anneler yardımcı olabilirler mi.

denizkizi35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
626
427
88
34
K.k'nın değerli üyeleri...
Ben 5+1 günlük hamileyim. Geçen hafta dr gittiğimiz de keseyi göremedik perşembe günü yeniden gideceğiz. . Siz bebeginizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz. Şuan da çok heyecanlıyım sabırsız ve korkuluyum lütfen yardımcı olabilirmisiniz.

Ben 5+1 günlük hamileyim. Geçen hafta dr gittiğimiz de keseyi göremedik perşembe günü yeniden gideceğiz. . Siz bebeginizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz. Şuan da çok heyecanlıyım sabırsız ve korkuluyum lütfen yardımcı olabilirmisiniz.

7+2 günlük hamileyken alttan ultrason ile duymuştuk kalp sesini. Doktorum istersen 1 hafta bekle istersen alttan muayene edeyim demişti. Bir hafta tedirgin beklemektense kabul ettim. Sizin henüz erken diye düşünüyorum, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

7+2 günlük hamileyken alttan ultrason ile duymuştuk kalp sesini. Doktorum istersen 1 hafta bekle istersen alttan muayene edeyim demişti. Bir hafta tedirgin beklemektense kabul ettim. Sizin henüz erken diye düşünüyorum, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
İnşallah. . Bende çok korkuyorum hep tedirginim.. :(

İnşallah. . Bende çok korkuyorum hep tedirginim.. :KK43:

Tedirgin olmamak elde değil tabi ki, şimdi ben size yok sıkmayın kendinizi desem de biliyorum ki etkisi olmayacak. Ama emin olun çok erken daha.

6. hafta da duydum bazen 10. haftayı bile bulabiliyor bu süreç
şuan hamile kalsam erkenden gitmem dra insanın kafasında bir sürü soru işareti oluyor.

kalp atışını hatırlayamadım ya. ama 5 hafta da kese görünmemişti onu hatırlıyorum sanki. sakin olun,mutlu olun ve stres yapmayın.

Öncelikle hayırlı olsun canım, bu kese görme ve kalp atışı duyma geç yumurtlama yada geç döllenme ye göre değişir ,ben beş haftalıkken keseyi gördük 8. Haftada kalp atışı duyduk, biraz sabret canm daha çok uzun zaman var

Ooo daha 3 hafta var :KK43: çok sabırsizlaniyorum sanki 1 gün 1 ay gibi geliyor bana.
ama sonunda bi bakıyorsun 9. ay gelmiş bile dert etmeyin doktorunuz herşey yolunda dediği sürece kendi kendinize kurmayın iyi düşünün iyi olsun .
allah tamamına erdirsin inşallah

benimde ilk zamanlar öyleydi önce giitm kese gözükmüyor dedi sonra gitik kese var ama kesenin olması bebek olacağı anlamına gelmez sonra giitm kese var bebek var ama kalacağı anlamına gelmez bla bla bla psikolojimi bozmuştu dr. şuan 2,5 yaşında kızım var herhangi bir sorun yaşamadım.

8 haftada kalp atısını duydum, 4 haftalıkken nokta kadar kesemı gordum.

Back
X