Daha deneyimli anne olmadım ama full deneyimli teyzeyim:)
Yeğenimde böyle ablam süslemeler yaparak yediriyor
Yumurtadan ördek
Sebzelerden tabağa çiftlik yapıyor :)
Googleda vardır mutlaka
Birde böyle dene istersen
Daha deneyimli anne olmadım ama full deneyimli teyzeyim:)
Yeğenimde böyle ablam süslemeler yaparak yediriyor
Yumurtadan ördek
Sebzelerden tabağa çiftlik yapıyor :)
Googleda vardır mutlaka
Birde böyle dene istersen
İnan'ın Onu da deniyorum.cok inat ne istiyor ne yiyor.onune koyuyorum oynayarak yesin diye ama sonuç alamiyorum.Hic zorlama inan acinkinca kal.Basit aslinda formul bu
NE kadar zorrlarsan yedirmeye cocukta tepki yapiyor yemegi gorunce ac olsa bile hem savuaya gecer.Bir sure ugrasma sabret sonra kendisi isticektir.
Doktora goturdunuzmu kilosu boyu normalse problem yapmayin biz anneler cok vesvese yapiyoruz kendimden biliyorum:) belli donemlerde heleki bu sicaklarda yemek istememeleri normal benimki bugun resmen ac yatti mesela biraz ustune dusmeyin bakalim ne yapacak
Doktora goturdunuzmu kilosu boyu normalse problem yapmayin biz anneler cok vesvese yapiyoruz kendimden biliyorum:) belli donemlerde heleki bu sicaklarda yemek istememeleri normal benimki bugun resmen ac yatti mesela biraz ustune dusmeyin bakalim ne yapacak
Uzum bir donem bu sekilde devam et sabirli olmalisin.Aç kalcak hali yok tabagini her sefernde onune koy bu senin tabaginde yerse yer yemzse .Deger gum ac kalicagini bilcegi icin yer emin ol.İnan'ın Onu da deniyorum.cok inat ne istiyor ne yiyor.onune koyuyorum oynayarak yesin diye ama sonuç alamiyorum.
Uzum bir donem bu sekilde devam et sabirli olmalisin.Aç kalcak hali yok tabagini her sefernde onune koy bu senin tabaginde yerse yer yemzse .Deger gum ac kalicagini bilcegi icin yer emin ol.
Aynı benımkı ole zor bır durumkı anlıyorum sızı,benımde oğlum yemez ıcmez çok kaprızlı tutdurur herseye ınat eder hatta bazen acaba takıntı hastalığı fln mı var dıye ben takarım.kısacası çok zor bır çocuk benımkısı herturlu yolu denedım yemedı yedıremedım sonunda tabletde gurbetcı aıle var onun vıdeolarını ızlıyo veya nıloya fln ızletıyorum bılıyorum bu çok zararlı ama başka yolum yok yemıyor aç bıraksamda acıkmıyor yemıyor sadece bu yöntemle 2kasık yıyor Buarada benımkı22 aylıkArkadaşlar;
İki buçuk yaşında kızım var.ben bir yasından sonra;birşey yediremez oldum.bir yasından sonra;dış çıkarmaya başladı.birden yememeye başlamasını buna bağladık.ama neler yapıyorsam;sebze;et;meyve yediremiyorum.bu yüzden bunalıma girdim.cok inat.ne zorlamayla;ne oyunla yediremiyorum.tek yediyi sucuk ekmek;sade makarna.yogurt çorbası;arada patates kızartması;abur cubur.
Yayla çorbasını kıymalı;pirinç ve Bulgurlu yapıyordum.hadi ondan yoğurt yumurta et vitamini alıyor diyordum.simdi Onu'da yemez oldu.Ne yapsam yol gösterin ne olur!!!
Masallah diyim;görüntüde problem yok gibi görünüyor.ama karbonhidrat besleniyor.hic vitamin alamıyor.bir arada multivitamin balık yağı içiriyordum.uzun suredir Onu da başaramaz oldum.goz altı morarmaya başladı. Kardeş yakında gelecek.bir duzene sokabilsem yemek isini.
Ben suyla oynatarak yediriyorum denemediyseniz bir deneyin cocuklar suyu sever insallah duzelir kuzucukMasallah diyim;görüntüde problem yok gibi görünüyor.ama karbonhidrat besleniyor.hic vitamin alamıyor.bir arada multivitamin balık yağı içiriyordum.uzun suredir Onu da başaramaz oldum.goz altı morarmaya başladı. Kardeş yakında gelecek.bir duzene sokabilsem yemek isini.
Aynı benımkı ole zor bır durumkı anlıyorum sızı,benımde oğlum yemez ıcmez çok kaprızlı tutdurur herseye ınat eder hatta bazen acaba takıntı hastalığı fln mı var dıye ben takarım.kısacası çok zor bır çocuk benımkısı herturlu yolu denedım yemedı yedıremedım sonunda tabletde gurbetcı aıle var onun vıdeolarını ızlıyo veya nıloya fln ızletıyorum bılıyorum bu çok zararlı ama başka yolum yok yemıyor aç bıraksamda acıkmıyor yemıyor sadece bu yöntemle 2kasık yıyor Buarada benımkı22 aylık
Ben suyla oynatarak yediriyorum denemediyseniz bir deneyin cocuklar suyu sever insallah duzelir kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?