- 5 Şubat 2013
- 695
- 498
Selam kızlar. Evleneli bir sene olacak. Yaklaşık 8 aydır da bebek için korunmuyoruz. Artık endişe etmeye başladım. Hem de artık başka bişey düşünmeden şimdi haftaya muhtemelen yine adet olucam. Çünkü hamileliği dair yine birsey hissetmiyorum. Artık doktora gitme zamanı geldi bizim için. Fakat ne zaman gitmeliyim nereye gitmeliyim gidince beni ilk ne bekleyecek neye hazırlıklı olmalıyım hiç bilmiyorum. Araştırmacı yaptım aslında biraz ama genel olarak konular hastaneye gidildikten sonra açılmış. O yüzden hem biraz kendime güvenim gelsin daha emin gideyim hem de artık endişelerimi paylasamiyorum kimseyle hafiflemek istiyorum. Mesela şimdi atıyorum adetin bilmemkacinci günü mu gidilir ilk defa doktora yoksa biter bitmez direkt mi gideyim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinize arkadaşlar. Umuyorum her birimiz sağlıkla sıhhatle hayirlsiyla alırız bebeklerimızı kucagimiza allah o duyguyu isteyen herkese tattirsin güzel haberleri de burada paylasabilelim bir gün inşallah
Durum buyken her geçen gün yeni birsey öğrenmek zorunda kalıyorum.. Bu sayfayı bir nevi takvim gibi günlük gibi kullanacağım. Tabi sizlerin destekleri motivasyonlari dert ortaklığı da benim için gerekli.. Şimdiden teşekkürler. .
Durum buyken her geçen gün yeni birsey öğrenmek zorunda kalıyorum.. Bu sayfayı bir nevi takvim gibi günlük gibi kullanacağım. Tabi sizlerin destekleri motivasyonlari dert ortaklığı da benim için gerekli.. Şimdiden teşekkürler. .
Son düzenleme: