Deneyimli hamileler bi bakar misiniz :)

Folik asite başlamayi geciktirme. Kan ilaci verilir. En buyuk belirti gögüs şişligi ve idrara cok cikmak. Saglik ocagina git kan test sonucuna bak canim.

deli kızzz sen nerden çıktım öyle
ama dediklerin doğru,bak sende çok bekleyenlerden olmuşsun..hatta daha fazla bekleyenler çok uğraşanlar var..şükretmek lazım her halimize

19 martta yani yarın regl olmam lazım. 3 gün önce iççamaşırımda azıcık pembe lekelenme oldu. Meraktan bekleyemedim dün erken gebelik testi yaptım biri normal biri silik iki çizgi çıktı. Ama sabah kalktığımda karın ağrısı ile kahverengi akıntı başladı öyle damla damla da değil baya cok. Sizde hamile olma ihtimalim var mı yoksa hiç umutlanmayayım mı

Folik asite başlamayi geciktirme. Kan ilaci verilir. En buyuk belirti gögüs şişligi ve idrara cok cikmak. Saglik ocagina git kan test sonucuna bak canim.

Gunaydin bayanlar :) tasviyeleriniz icin tesekkurler...pufpuff evet dogru soyluyorsun,acikcasi biz daha 10aylik evliyiz ve yeni yeni dusunuyoruz bebek,sadece son 2-3ay duzensiz regl olayi bende bir belirsizlik olusturuyor,malum gunde mi yaptik filan diye...yoksa normal zamanlarda o gunlere dikkat ediyorduk...bakalim beklemeye devam... Kizlar birde folik asit kullanmadim hic,acaba solgar in folik asiti varmi...hamileyken hangi ilaci daha cok veriyor doktorlar?

folik asit olarak bana doktor "folbiol" vermişti canım.. Eğer hamileysen bunu öğrendiğin an başlarsın kullanmaya,önemli bi ilaç.. Hatta bebek düşünmeye başlandığı andan itibaren doktor kontrolündeysen eğer veriliyor bu ilaç hemen..

yüsra merhaba bişey sorucam ben yeni hamileyim daha keseyi göremedik inşallah pazartesi görecez kanda çıktı ama... ben sabaha karşı bel ağrısıyla ve kasık ağrısıyla uyandım sanki adet olcakmışım gibi bian korktum adet olucam sandım normalmidir böyle şeyler

Normal tatlım, 2 ay sürdü benim o tarz ağrılarım. Sürekli tuvalete gidip bakıyordum adet mi oldum diye. Kese oluştuktan 1 fata sonra da kalp oluşuyor inşallah onu duymak da nasip olur

Normal tatlım, 2 ay sürdü benim o tarz ağrılarım. Sürekli tuvalete gidip bakıyordum adet mi oldum diye. Kese oluştuktan 1 fata sonra da kalp oluşuyor inşallah onu duymak da nasip olur

amin inşallah henüz keseyi göremediğimden kendimi pek hamile gibi hissetmiyorum açıkcası tuhaf duygular içerisindeyim :) inşallah pazartesi günü gözükür kese... bende tuvalete gitmeye korkuyorum adet olcam diye

Evet canim bende de öyleydi hatta kesin düşecek diyordum kendi kendime.. ayagini uzat keyfine bak bu dönemlerde. Kese 5 haftalikken görünür. Kalbini ise 6 veya 7. Haftada dinlersin canim. Ins saglikli bi sekilde kucagina alirsin. Kasik agrisi cook normal. Bi iki gun sonra gecer

kizlar gunaydiiiiinnnn....Bahsettigim gibi dun gidip test aldim,bu sabah yaptim veeee cift cizgi :))
Bakalim hayirlisi nasil olacak,doktor arastirmaya basladik esimle bugun,insallah yarin gitmeye calisicaz,malum folik asit kullanmaya baslamam gerek...insallah normal gebeliktir,dis gebelik vs degildir...dua edin bana

ayakalrımı uzatıp keyfime bakmak bu bana çok uzak bir şey çalışıyorum çünkü allah nasip ederse 7. ayıma kadar çalışcam inşallah.

Merhaba
Ben 8 aylık evliyim ve bu ay adetim 1 hafta gecikti bugun kan testi yaptrdım sonucta 1129 yazıyo anlamadım bilen varmı acaba ? Kasıklarımda çok agrı oluyo bu arada normal mi bilmiyorum kötü bsy mi vardr diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…