- Konu Sahibi sevgimizvebiz
-
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nekadarda guzel konustun pufpufum gercektende oyle allahtan umit kesilmez ben tam 5 yilil evliken hamile kaldim bunun3,5 yili esim istemedi sonra basladik hemen olmadi tam 1,5 yilinda tutu cok sukurki benimde suan sorunsu. Bi gebeligim var canim topikk arkadasimm haziran anisim benim:):):):):):)
ohoooo arkadaşım ben hiç korunmadım evlendiğimden beri (2.5 yılı geçti) ve hep çocuk istedik denedik.. 2 kez düşük yaşadım 9.haftada ve acı bi dönemdi ikiside,kısmet olmadı.. İlk düşükten sonrada regl düzensizleşti ve her ay istisnasız söktürücü hapla regl oluyordum.. Bu yüzdende her ay onlarca idrar testi ve ardından kan testi yapılıyordu her ay.. Düşün ne kadar kan verdim 2 senede.. Şimdi Allah'a şükür 3.hamileliğim iyi gidiyorkesme umudunu asla ve Allah'ın hayırlı zamanda vereceğine inan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nekadarda guzel konustun pufpufum gercektende oyle allahtan umit kesilmez ben tam 5 yilil evliken hamile kaldim bunun3,5 yili esim istemedi sonra basladik hemen olmadi tam 1,5 yilinda tutu cok sukurki benimde suan sorunsu. Bi gebeligim var canim topikk arkadasimm haziran anisim benim:):):):):):)
Folik asite başlamayi geciktirme. Kan ilaci verilir. En buyuk belirti gögüs şişligi ve idrara cok cikmak. Saglik ocagina git kan test sonucuna bak canim.
Gunaydin bayanlar :) tasviyeleriniz icin tesekkurler...pufpuff evet dogru soyluyorsun,acikcasi biz daha 10aylik evliyiz ve yeni yeni dusunuyoruz bebek,sadece son 2-3ay duzensiz regl olayi bende bir belirsizlik olusturuyor,malum gunde mi yaptik filan diye...yoksa normal zamanlarda o gunlere dikkat ediyorduk...bakalim beklemeye devam... Kizlar birde folik asit kullanmadim hic,acaba solgar in folik asiti varmi...hamileyken hangi ilaci daha cok veriyor doktorlar?
hadi hakkinda hayirlisi, bekleyebilirsen ne ala :),ben her ay diyordum ki bu ay test yapmicam geçsin öyle yapacam ama dayanamaz yapardım. En son denemede de kendime kizdim yine neden test aliyosn dedim zaten yok olmuyo.. adetime 1 gün vardi yaptim ilk idrarda pozitif gorunce şok oldum. Umut kesilmiyo allahtan. Bende ruya görmüştüm ayrica,beni görenlerde olmuş
yüsra merhaba bişey sorucam ben yeni hamileyim daha keseyi göremedik inşallah pazartesi görecez kanda çıktı ama... ben sabaha karşı bel ağrısıyla ve kasık ağrısıyla uyandım sanki adet olcakmışım gibi bian korktum adet olucam sandım normalmidir böyle şeyler
Normal tatlım, 2 ay sürdü benim o tarz ağrılarım. Sürekli tuvalete gidip bakıyordum adet mi oldum diye. Kese oluştuktan 1 fata sonra da kalp oluşuyor inşallah onu duymak da nasip olur
yüsra merhaba bişey sorucam ben yeni hamileyim daha keseyi göremedik inşallah pazartesi görecez kanda çıktı ama... ben sabaha karşı bel ağrısıyla ve kasık ağrısıyla uyandım sanki adet olcakmışım gibi bian korktum adet olucam sandım normalmidir böyle şeyler
Evet canim bende de öyleydi hatta kesin düşecek diyordum kendi kendime.. ayagini uzat keyfine bak bu dönemlerde. Kese 5 haftalikken görünür. Kalbini ise 6 veya 7. Haftada dinlersin canim. Ins saglikli bi sekilde kucagina alirsin. Kasik agrisi cook normal. Bi iki gun sonra gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?