Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet genelde duzenli sasmiyor ama gecen aylar 2 kere degistiAdetlerin düzenli mi?
Geç döllenme olabilir o zaman canım. Direk kan vermeye gitmelisin bence.Evet genelde duzenli sasmiyor ama gecen aylar 2 kere degisti
Yarin gidecegim insaAllah tesekkur ederim peki bu bel agrisi normaldi acaba olasi bi gebelik varsaGeç döllenme olabilir o zaman canım. Direk kan vermeye gitmelisin bence.
Bende bel ağrısı çektim. Hemde çok fena sol bacağımda da ağrıyla birlikte çekilme oluyordu. Eğer adet öncesi sendromları olarak yaşamıyorsanız o da bir gebelik belirtisi.Yarin gidecegim insaAllah tesekkur ederim peki bu bel agrisi normaldi acaba olasi bi gebelik varsa
Her agri normal. Gebelikte agrimayan yer yokYarin gidecegim insaAllah tesekkur ederim peki bu bel agrisi normaldi acaba olasi bi gebelik varsa
Her agri normal. Gebelikte agrimayan yer yokama kac gunde bir oldugunu biliorsan gecikme var mi yokmu bilirsin. Gecikme olmadan idrarda belli olmayabiliyor.
Acil bakiyormu direk gidinceBende bel ağrısı çektim. Hemde çok fena sol bacağımda da ağrıyla birlikte çekilme oluyordu. Eğer adet öncesi sendromları olarak yaşamıyorsanız o da bir gebelik belirtisi.
Bence acilden bugun kan testi yaptırmalısın
Normalde bakmiyor ama bahane bul gebelik şüphesi var ama lekelenme yaşıyorum. Beta hcg yaptıracam de. Ben hep öyle yaparak gidiyordum geceleriAcil bakiyormu direk gidince
Tamam cok sagolun ❤Normalde bakmiyor ama bahane bul gebelik şüphesi var ama lekelenme yaşıyorum. Beta hcg yaptıracam de. Ben hep öyle yaparak gidiyordum geceleri![]()
Bizi de haberdar et. Biraz da numara yap sanki çok sancılanıyormuş gibi falan direk alıyorlar zaten3 gundur bel agrisi yasiyorum boyle olmuyordu normalde
Tamam cok sagolun ❤![]()
Daha 6 gün olmuş biraz daha b3kleyin bakalimKizlar gecen ay 15inde regl oldum bu ay hala olmadim gebelik testinde bugun sonuc negatif cikti neden boyle oldu anlamadim erkenmi acaba test icin
Bende gecen ay 18inde olmustum hala yok adet agrilarimda yok biraz duzen kaymasi oldu son iki ay idrar testim de negatif cikti hala bekliyorumKizlar gecen ay 15inde regl oldum bu ay hala olmadim gebelik testinde bugun sonuc negatif cikti neden boyle oldu anlamadim erkenmi acaba test icin
Ayni durumdayim iste bende ama cok merak ediyorum varmi yokmu diyeBende gecen ay 18inde olmustum hala yok adet agrilarimda yok biraz duzen kaymasi oldu son iki ay idrar testim de negatif cikti hala bekliyorum
Bende agri var amaAyni durumdayim iste bende ama cok merak ediyorum varmi yokmu diye