Rahim filmi 2. Ay ilk ay regl geldi 2. Ay gelmedi

Yorguncicekpcoslu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
250
119
23
24
Merhaba mayısta rahim filmi çekildim. 4 gün erken regl oldum 29. Da bugün ayın 5^i hala regl olmadım. Gebe olabilir miyim test yapmadım. Rahim filmi sonrası adet gecikirmi? Pcos var bende

Ben filmi çekildiğim ay (filmden 13-14 gün sonra) hamile kaldım. Gecikebilir de, gebe de olabilirsiniz. Anlamanın tek yolu test yapmak. Neden yapmıyorsunuz kesin bir kanıya varamayız ki böyle 😊

Kızlar 2 senedir gebe kalmaya uğraşıyorum çok istiyorum 🥹 rahim filminfe bi sıkıntı çıkmadı pcos var geç regl oluyorum d vitamini inositol herşeyi denedim ama gene regl düzenim oturmadı:) 75 tem 65 oldum gene aynı

Ben filmi çekildiğim ay (filmden 13-14 gün sonra) hamile kaldım. Gecikebilir de, gebe de olabilirsiniz. Anlamanın tek yolu test yapmak. Neden yapmıyorsunuz kesin bir kanıya varamayız ki böyle 😊
Bende bu ay rahim filmi çekildim normalde adetlerim çok düzenlidir ama bu ay gecikmenin 5. Günü ve testim negatif neler oluyor çözemedim sizin nasıl gelişti anlatır mısınız gecikmeniz oldu mu ne zaman test yaptınız

Bende bu ay rahim filmi çekildim normalde adetlerim çok düzenlidir ama bu ay gecikmenin 5. Günü ve testim negatif neler oluyor çözemedim sizin nasıl gelişti anlatır mısınız gecikmeniz oldu mu ne zaman test yaptınız
Gecikmeyi beklemedim 23’ünde rahim filmi çekildim 25 ve 27’yi değerlendirdim 7 haziranda çatlamanın 10.günü test yaptım pozitif çıktı

Back
X