Deneyimli hamiş arkadaşlarımmm lütfen tecrübelerinize dayalı bilgilerinizi esirgemeyi

scenegirl16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
39
0
36
Kocaeli
sevgili hamişler ben en son 6 aralıkta regl oldum 11 aralıkta bitti ve ben eşimle 12 13 14 aralıkta birlikte oldum içime boşaldı sanırım benim yumurtlama günümdü cinsel isteğim çok fazlaydı yaklaşık 4 gündür sol kasığımda şiddetli bi batma var göğüs uçlarımda renk değişimi sürekli uyku isteğii hamile olma ihtimalim % kaç? belirtiler içinde sıkça halsizlik uyku isteği sık idrara çıkma ve kasık batması şişkinlik var :.. eğer hamile isem bunu ne zaman kan testi ile öğrenebilirim lütfen deneyimlerinizi paylaşınn !!
şmdiden teşekkürlerrr

büyük ihtimal hamilesin ocak ayının 6 sında adet olmazsan eczane testi al idrar dada cıkıo ben 2 bebişimide eczane testinen ögrendim rabbim gönlündekini verir insalah

Hadi hayırlısı bakalım adet gününü bekle baktın ki tık yok hemen idrar testi :)
Belirtilere çok takılma adet belirtilerine çok benziyor ....ama ümitlendirmek gibi olmasın belirtilerde tam he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…