deneyimli olanlar cevaplayabilirmi ?

gunesay

24 eylül E <3 G
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
294
2
118
37
İstanbul
Selam Arkadarşlar

18 haftalık hamileyim.Hamileliğimden itibaren ilk defa çeyrek kokoreç yedim çok canım istemişti
şimdi biraz araştırım dedim ama bu kadar kaçınılması gereken birşey oldugunu bilmiyordum.Sizce bir zararı olurmu birdaha yemeyecegim ama yaptım bikere

bu kadar evhamlanılacak kadar zararlı olduğunu düşünmüyorum.. ben sevmem aramam da ama sonuçta pis de olsa iyice pişen bir şey.. bakterisi mikrobu ölüyordur diye düşünüyorum..

benim canım da bazen fast food çekiyor doktoruma sordum kendini çok kısıtlamana gerek yok nadiren olduğu taktirde çiğ olmamak koşulu ile her şeyi yiyebilirsin dedi.. sıkma canını bence..

çok az ve bir kerelik birşeyden zarar gelmez diye düşünüyorum bende sürekli rutin yediğin bir yiyecek değil snuçta

bende düşünmeden bir kere yemiştim,iyice piştiği için zararı olucağını sanmıyorum,yinede riskli gıdaları tüketmemek gerek,istersen toxoplazma testi yaptırabilirsin

canım ben istanbula tatile geldiğimizde 2 kere yemiştim.hiçte bişey olmadı.ondan sonra taksoplazma testide yaptırdım herşey güzel çok şükür.bi kereden bişey olmaz merak etme

O bahsettiginiz test nedir biraz acarmisiniz kizlar

İyi pişmemiş et ve iyi temizlenmemiş sebze meyveden bulaşan bir virus. Ve bebeğe bulaşırsa ciddi sorunlara sebep olabiliyor. O yüzden gebelik döneminde iyi pişmiş et yemek gerekiyor. Sebzelerin de çok iyi temizlenmesi lazım. Bu hastalığın tespiti için bir kan testi yapılıyor.

bir kereden birsey olmaz korkma ayrica ben ilk zamanlarimda ekmek bile yiyemedigim anlar oldu. doktorum fastfood bile canin isterse ye dedi. ac kalmak yerine bir sure goz yumulur demisti. surekli olmadikca zarari dokunmaz.

Canım. Bende 19 haftalık hamileyim bende yedim bildiğin kaliteli bir yerde yediysen sorun yok kasma kendini ben işkembe kokoreç mumbar hepsini yîyorum doktorumda kasmıyo beni maşallah bi sorunumuz olmadı bebişimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…