Saç Rengi ve Saç Boyama Deneyimliler?

Saadettopcuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
29
1
3
28
Saçlarım koyu kestane ve çikolata kahveye boyamak istiyorum koyu olsun istemiyorum tam renginde kahverengi gibi olmasini istiyorum hangi boyayi onerirsiniz, deneyimliler?

Saçlarım koyu kestane ve çikolata kahveye boyamak istiyorum koyu olsun istemiyorum tam renginde kahverengi gibi olmasini istiyorum hangi boyayi onerirsiniz, deneyimliler?

Saçların koyuysa nasıl olur bilemiyorum çünkü koyu kestane demişin çikolata kahvede koyu bir renktir çok açık değildir ilk önce saçını evde biraz aç ondan sonra boya eğer şuanki saçı koyuysa

Bu arada canım ben çikolata kahve diye boya almıştım lorealden bakır gibi olmuştu çok araştırdım çikolata kahveyi yapmak için kuaför gibi ama sonradan vazgeçince yapmadım ama çikolata kahve kuaförlerde satılıyo koleston perfect kuaför boyasıdır profesyoneldir saçını biraz aç diplerini açtıktan sonrada kuaför malzemeleri satan yerlerden koleston perfect çikolata kahve al sadece kuaförün verdiği rengi o verebiliyor çikolata kahvelerde çok araştırmıştım ben çünkü

Tam şu rengi istiyorum kuaförsüz halletmem lazim

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-22-02-21-12.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 73
Nasıl bi kumral ilk defa boyaticam cahilligime verin :)

Senni dediğin bana kolestonun canım çikolata kahvedir ve genelde koyu tutar o istediğin rengi elde edemezsin. Elde etmek istediğin saçla kendi bildiğim bir boyayı birleştirdim. Senin gösterdiğin saç koyu kumral internette de açıp baktım ilk görüştede öyle olduğunu düşündüm bunu elde etmek için Loreal Koyu kumral rengini almalısın en yakın olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…