ayy benim oğlumu anlatmışsın resmengünde maksimum 6 saat uyurdu. eşim gececi olduğunda annem gelirdi. ikimiz de korkardık krizi tutacak diye ki tutardı. karşı olduğum herşeyi yaptım, yaptırdı. emziğine pekmez batırım verdim malesef . pekmezi yalayıp emziği atıp ağlardı. asla tutmadı emzik. battaniye de sallardım biraz sakinleşir sonra gene kıyamet kopardı. ayakta sallardım ama o da biraz sakinleştirip tekrar eski haline gelmesine engel olmuyordu. rezene çayı, kimyon falan da etki etmedi. gaz damlasından nurse harveys birazcık sakinleştirdi. ama o da çok etkili sayılmazdı. biz eşimle arabada çare bulduk. araba varsa inş. onu deneyin. eşim birkaç saat arabayla gezdirirdi o ara oğlan da ben de uyurduk. eve gelince uyanırdı sıpa eşim dinlenirdi ben de oğlana bakardım. yalnız böyle bebekler hep zorluk çıkarıyor. biraz büyüyünce avmlerde bebk odasına gidip gömleğimi çıkarıp salladığımı bilirim. ha sallanmayı seviyor mu dersen yok onu da sevmezde biraz sakinleşirdi eve gelirdik. ne diyelim Allah sağlık versin inş bir süre sonra anne-bab duruma alışıyor. şu an 3 yaşında oğlum Allah ömür versin inş. uyku ve yeme problemimiz yok. çözdük onları.
arabada da gezdirdik,araba koltugunu mu begenmedi ne yapti bilmiyorum orda da cok mutlu olmadi.
hani ciyak ciyak agliyor desem,sadece kaka yapmadan once agliyor ya da cok gazlandiysa ama gece boyu mizir mizir,gece aklim cikti bu gaipten seslerde neyin nesi diye,bi baktim besikten geliyor

guleyim mi aglayim mi bilmiyorum ama cidden odum patladi.
bizde cay denedik ama ise yaramadi.
prebiyotik damla var biogaia diye son care onu denicem,fiyati biraz tuzlu ama yeterki rahat etsin bikac ay kullanirim.