Sivilceli Ciltler deneyip memnun kaldığınız dermataloglar var mı arkadaşlar??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

hilall23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
275
0
116
39
Denizli
yüzümdeki sivilceler ve izleri ile uğraşıyorum yıllardır
bana önerebileceğiniz dermatologlar var mı arkadaşlar
bulunduğu şehir hiç önemli değil
yardımlarınız için şimdiden tşkler

Merhabalar,sivilce problemimi sanırım 14 yaşından 27 yaşıma kadar çok yoğun şekilde geçirdim.Ve iltihaplı akne görüntüsüne dayanamadığım için bunca yıldır hep sıktım sivilcelerimi.Denemediğim şey kalmadı başıma gelmeyende kalmadı.Ve sonunda Çanakkalede Pınar Güzel ismi gibi kendisi kalbi güzel doktorumla tanıştım.2010 kışında cildimi soydurdum 2 kez ama hiç bir yararı olmadı diyebilirim.Ardından bu sene 2011 yazında farklı bir şey denemeye karar verdik Pınar hanımla.Yaşayanlar bilir bunca yıldır çok yoğun fondoten dokusunun altında yaşamanın hatta bazen bu fondotenle yatıp bu fondotenle uyanmanın,herkes 5 dkda hazırlanıyorsa,cildimizi düzeltebilmek için bizim 10 kat daha fazla zaman kaybetmemizin ve aynaya bakmaktan nefret etmenin verdiği acıyı anlayacaklardır.Ben gerçekten çok çok çok fazla etkilendim cilt problemlerimden atlatabileceğimide düşünmüyordum ta ki bu yeni yönteme başvurana kadar.Şimdi ayrıntısıyla anlatayım;
Pınar Hanım bana 10 seanslık bir paket hazırladı 6 dermaroller + 4 mezoterapi! Dermarollerin ilk seansında dahi herkes değişikliği farketti ve bu 10 seansın sonunda şuan hiç fondoten kullanmıyorum sadece gözaltımı aydınlatıp rimel sürüp çıkıyorum.Ve heran her dakika E.Pınar Güzel'e dua ediyorum.Seansların ortasına geldiğimizde heryerde gördüğümüz tedaviden önce tedaviden sonra fotoğrafları çekmediğim için gerçekten çok pişman oldum.Mutlaka mutlaka denemelisiniz.Sizde bana dua edersiniz :D

Merhabalar,sivilce problemimi sanırım 14 yaşından 27 yaşıma kadar çok yoğun şekilde geçirdim.Ve iltihaplı akne görüntüsüne dayanamadığım için bunca yıldır hep sıktım sivilcelerimi.Denemediğim şey kalmadı başıma gelmeyende kalmadı.Ve sonunda Çanakkalede Pınar Güzel ismi gibi kendisi kalbi güzel doktorumla tanıştım.2010 kışında cildimi soydurdum 2 kez ama hiç bir yararı olmadı diyebilirim.Ardından bu sene 2011 yazında farklı bir şey denemeye karar verdik Pınar hanımla.Yaşayanlar bilir bunca yıldır çok yoğun fondoten dokusunun altında yaşamanın hatta bazen bu fondotenle yatıp bu fondotenle uyanmanın,herkes 5 dkda hazırlanıyorsa,cildimizi düzeltebilmek için bizim 10 kat daha fazla zaman kaybetmemizin ve aynaya bakmaktan nefret etmenin verdiği acıyı anlayacaklardır.Ben gerçekten çok çok çok fazla etkilendim cilt problemlerimden atlatabileceğimide düşünmüyordum ta ki bu yeni yönteme başvurana kadar.Şimdi ayrıntısıyla anlatayım;
Pınar Hanım bana 10 seanslık bir paket hazırladı 6 dermaroller + 4 mezoterapi! Dermarollerin ilk seansında dahi herkes değişikliği farketti ve bu 10 seansın sonunda şuan hiç fondoten kullanmıyorum sadece gözaltımı aydınlatıp rimel sürüp çıkıyorum.Ve heran her dakika E.Pınar Güzel'e dua ediyorum.Seansların ortasına geldiğimizde heryerde gördüğümüz tedaviden önce tedaviden sonra fotoğrafları çekmediğim için gerçekten çok pişman oldum.Mutlaka mutlaka denemelisiniz.Sizde bana dua edersiniz :D

Sevgili benedenben, söylediğiniz kadar değişiklik oldu mu? Önce ve sonra fotoğraflarınızı paylaşmanız mümkün mü? Bir de bende de aknelerden kalma çukurlar var, ama diyorlar ki %70 başarılı bir yöntem. Sizin önce ve sonrasındaki tecrübeleriniz neler? Paylaşırsanız inanın çok yardımcı olmuş olursunuz çünkü ben de yaptırmak için bir yerden randevu aldım. En azından hata yapmadan önce engellemiş olursunuz. Şimdiden teşekkürler...

Sevgili benedenben, söylediğiniz kadar değişiklik oldu mu? Önce ve sonra fotoğraflarınızı paylaşmanız mümkün mü? Bir de bende de aknelerden kalma çukurlar var, ama diyorlar ki %70 başarılı bir yöntem. Sizin önce ve sonrasındaki tecrübeleriniz neler? Paylaşırsanız inanın çok yardımcı olmuş olursunuz çünkü ben de yaptırmak için bir yerden randevu aldım. En azından hata yapmadan önce engellemiş olursunuz. Şimdiden teşekkürler...
Tekrar merhabalar,
Cilde uygulanan tedaviler genellikle yazın yapılmaz biliyorsunuz ama benim psikolojim öyle bir sınırdaydiki yazın ortasında cildimi çok iyi iyi koruyacağımı söz vererek ve hatta güneşten kaçmak için evden çıkmayarak bu tedaviye başladık.Daha ilk uygulamada değişiklik farkettim tek uygulama buydu ama psikolojik olarak kendimi aynada öyle görüyorda olabilirim.Fakat daha sonra 1.tedavinin ardından dışarıya çıktığımda beni hergün görenler değişikliği farkedip ''sen cildine bişeymi yaptırıyorsun'' diye sorunca içim rahatladı.4 kez derma roller ve bir kaç kez mezoterapiyi her haftaya 1 tanesi uygulanacak şekilde 2 ayda seansları tamamladığımda,(bilmiyorum siz bu raddedemisiniz? ) hergün hergün hergün hemen hemen ortalama 10 saat yoğun ve güçlü bir fondoten ve üzerine pudrayla yaşayan biriydim.Misafirliğe gittiğim evlerde ise bu süre 24 saati bile buluyordu.Şuan yüzüme fondoten sürmüyorum pudra sürmüyorum,rimel ve çok az allık hemen dışarı ...Empati yapabilirseniz doktorumun nasıl bir sevap işlediğini anlayabilirsiniz.Keşke daha erken başlasaydım diyorum,çünkü izler tamamen geçmedi.Eğer 2-3 sene önce başlasaydım ve heryıl 1 kez aynı programı uygulasaydık tahminimce %100lük başarı elde ederdik.Ama şubat ayında tekrar başlamayı düşünüyorum böylce 2.programın olacak,daha sonra seneye ekimde yaparsak sanırım bebek gibi olurum :D 1-2 seneye içinde evlenmeyi düşündüğüm için tamamen bu cilt sorunundan kurtulmak istiyorum ama yinede daha 1 uygulamada beni bu kadar değiştirdiği için psikolojim çok değişti kendime güvenim geldi ve hemen yine kendisine dudaklarımıda yaptırdım.Ve yine mükemmel oldu.Cildimin eski halini size gösteremiyorum çünkü sürekli fotoğraflarım makyajlı fakat makyajlada tam kapatamadığım için çukurları birde onlarla photoshopla düzeltmeler var.ama dudağımı yakında paylaşıcam :D başka sorunuz olursa lütfen sorun çünkü kendisine hergün heran dua ediyorum ve benim gibi herkesin kurtulması gerek bu iğrenç durumdan

1) "Kolsuz Agop" yani "Agop Kotogyan" kendi alanı üzerine başka doktor tanımam, yalnız ücreti çok fazladır. Şişli'de muayanesi vardır.

2) "Ahmet Günay" dermatoloji uzmanı kendisi, Gümüşsuyundan Taksime çıkarken sol tarafda özel kliniği var.

Merhaba,
Gençliğimde iltihaplı uzun süre geçmeyen sivilceler vardı yüzümde en son bir arkadaşım Nişantaşı’n da bir dr a gittiğini ve ilaç kullandığını söyledi. Cildinin eskiden benden daha kötü durumda olduğunu söyleyince inanamadım.. çünkü cildi gayet pürüzsüz ve güzel gözüküyordu.. evet aynı dr a gittim sadece kullandığınız süre içinde ve 2 sene içinde hamile kalmamanız gereken bir ilaç kullanılıyorsunuz ve sivilce probleminiz sonsuza kadar ortadan kalkıyordu!! İlacın ismini şimdi vermeyeceğim ama bana özel mesaj atarsanız dr dan yazdırmak üzere ismini verebilirim sanırım reçetesiz kullanılmıyor zaten..bunun dışında hiçbir kozmetik ürününün sivilce problemlerine iyi geleceğini düşünmüyorum.. o dönem gösterim ve birçok kozmetik ürün kullandım fakat problemin nedenini ortadan kaldırmadan kozmetik ürünlerinlerin tek başına yeterli olmadığını biliyorum.... bir ilaç aslında bu kadar basit çözümü olan bir durumda yüzünüzde izler oluşana kadar beklemeyin ..

Back
X