• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denge bozukluğu

arkadaşlar baya bi süredir baş dönmesi sorunu yaşıyorum doktora gittim tahliller temiz tekrar gidicem ama sizlere sormak istedim bu durumu yaşayan yada kurtulan varmı mide bulantısı da eşlik ediyo buduruma diş fırçalarken bile midem bulanıyo yürürken aksatıyo beni uyuşuyo sanki vucudum kasılıyo sanki böyle sallanıyorum durduğum yerde dengemi sağlayamıyorum sabit olarak başım dönüyo geçmiyo da betaserc verdi doktor hafif geçer gbi oldu ama geçmedi devam ediyo hala sizce ne olabilir korkuyorum kafamda bişi mi var diye allah korusun lütfen yardımcı olabilirmsiniz başına gelen varsa ne yapıcam ben ..:26:bu arada izmirde yaşıyorum önerebileceğiniz hastane yada dr olursa söyleyebilirsiniz biran önce geçmesini istiyorum bu herneyse artık yaşantımı etkiliyo çünkü dışarı zor çıkıyorum.. =(
Ozge hanım şimdi nasılsıniz dengesizlik hissi devam ediyor mu. Uzun zaman olmuş.bende de var aynı sorun. Görürseniz cevap yazarsanız çok sevinirim

ben de sürekli dengemi kaybediyorum. ayakta sabit dururken birden düşecek gibi oluyorum. ayağı bi yere takılır da düşecek gibi olur ya bi insan, aynen o durum var hem de durduk yere. ama baş dönmesi yok..
Merhaba.dengesiizlik devam ediyor mu. Uzun zaman olmuş.simdi nasılsınız. Okursanız cevap yazarsanız sevinirim

Back