• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denge tıpda rahim filmi HSG cektirenler ?

gnchmz

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
16
3
16
35
Merhabaaa .
Suan asilama icin 9 yil aradan sonra tekrar tedaviye basladik . Yarin HSG cekilecek vajinusmus gecmisim oldugu icin , anestezili cektirecegim . Normalde denge tipta lokal anestezi varmis fakat saolsun gittigim klinigin anestezisi ayarlandi denge tipa gelip bana anestezili HSG icin yardimci olacak . Bu sekilde hic cektiren oldumu ? 9 yil oncede cekilmistim fakat baskent hastanesinde direk anestezili cekilmisti .

Merhabaaa .
Suan asilama icin 9 yil aradan sonra tekrar tedaviye basladik . Yarin HSG cekilecek vajinusmus gecmisim oldugu icin , anestezili cektirecegim . Normalde denge tipta lokal anestezi varmis fakat saolsun gittigim klinigin anestezisi ayarlandi denge tipa gelip bana anestezili HSG icin yardimci olacak . Bu sekilde hic cektiren oldumu ? 9 yil oncede cekilmistim fakat baskent hastanesinde direk anestezili cekilmisti .
Merhaba ben çektirdim anestesisiz hiç bi sıkıntı yaşamadım zaten çok kısa sürüyor 2 yil kadar.oldu ama.ben cekileli filmden sonra da hamile kaldım darısı başınıza olsun

Merhaba ben çektirdim anestesisiz hiç bi sıkıntı yaşamadım zaten çok kısa sürüyor 2 yil kadar.oldu ama.ben cekileli filmden sonra da hamile kaldım darısı başınıza
ben oglumdada tedavi surecinde cektirmistim yine anestezili . Sabahda oldum geldim sukur anestezili , biraz agrim var birazda kanamam . Ama tek tupde sıkıntı var 😔 canım sķıldi biraz bakalim kendi doktorum ne dicek

ben oglumdada tedavi surecinde cektirmistim yine anestezili . Sabahda oldum geldim sukur anestezili , biraz agrim var birazda kanamam . Ama tek tupde sıkıntı var 😔 canım sķıldi biraz bakalim kendi doktorum ne dicek
Ağrı kesici alın isterseniz benimde tupumun biri tıkalı açılmadı hsg esnasında sivi birikmesi var ona rağmen hamile kaldım ama umarım sizinde öyle olur oğlunuza kardeş gelir

Back
X