• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Herkese merhabaopuyorumnanaktan

Tinkerbell kutluyorum canım kupanıkaydirigubbakcemile5. Haftaya inşallah mezuniyetini kutlarız.alkisalkisalkis

Naf tatilden dönmüşsün hoş geldin canımvereliniortak. Umarım iyi geçmiştir.

Brown sugar dün aklımdaydın. Sınavları bitmiştir mutlaka döner dedim. Oldukça keyifli gördüm seni. Sonuçlar belli oldu mu girdiğin derslerde. Şimdilik geçmiş olsun diyorum. Üstelik kilo da vermişsin. harikakaydirigubbakcemile5

Ayrıca kilo veren bütün arkadaşları kutluyorum.alkisalkisalkis

opuyorumnanaktan Hep aklımdaydınız zaten ama derslerim çok zorladı, takip edemedim. akannehir Sınavlarım iyiydi ama beklediğim sonucu alamadığım oldu :sinifsinif: kurtarmak için temmuzda sınavım var. Yani çalışmaya devam. :kahve:

selam ben geldim.haticecim bence vücudun senle inatlaşıyor ve bence yapman gereken şey onu şaşırtmak.vücudun gelen giden hesabını eşitlemiş.onun için olduğun yerden ayrılmıyorsun.yani bence ya uzun süredir yemediğin bişey ye veyahutta içinde karbonhidrat olmayan protein ağırlıklı bir diyet yap 2 gün.diyetisyene gittiğimde kilo vermem durduğunda bana 2 günlük diyetler veriyordu.istersen onlardan birini özelden yazabilirim.

bencede canım çok sevinirim protein ağırlıklı diyet düşünüyorum bendekaydirigubbakcemile5

Merhaba
Akşam yemeğim biraz geçe kaldı şimdi topladım daha. 1 zeytinyağlı enginar, salata ve yoğurt yedim öğlende küçük bir parça et ve bol salata yemiştim. Saat 4 gibi bir tane kandil simidi yedim onu da mecbur ara saydım akşam getirmişti eşim yememiştim bu gün dayanamadım yedim. Sonra 1 saatte tempolu yürüyüş

canım yağ ölçümü falan yaptırmadım hiç
yok canım şok diyet falan yapmadım sadece 2 sefer ayranlı detoks 1 seferde meyva detoksu gibi bişey yaptım ondan başka bişey yapmadım hatırladığımsositososito

bende bi araştıracağım artık bu hafta bende umutluydum güzel kilo vereceğimden
yaptığım sporu değiştirmedim canım daha doğrusu leslie yi bıraktım 1 saat yürüyüş yaptım protein diyeti falan düşündüm bende ona bakayım :bbo:
yardımcı olduğun için teşekkür ederim canımŞeniz

vereliniortak

opuyorumnanaktan Hep aklımdaydınız zaten ama derslerim çok zorladı, takip edemedim. akannehir Sınavlarım iyiydi ama beklediğim sonucu alamadığım oldu :sinifsinif: kurtarmak için temmuzda sınavım var. Yani çalışmaya devam. :kahve:

Başarılar diliyorum canımolumunekankayizsmile. Umarım hepsini verir güzel bir yaz tatili geçirirsin.

Günaydınlar !.. zemuszemus
Bugün, kahvaltıda: cokacimcoook
6 siyah zeytin, 1 kk beyaz beynir, 1 dilimden de az bir ekmek ve şekersiz çay.

Herkes hafta sonunu değerlendiriyor anlaşılan. :1:

Öğlen:
1,5 simit, salata, kaşar, şekersiz çay, ayran ( çay ve ayran :kedi: )

Akşam:
Şehriye çorbası

Bu saatten sonra da yulaflı bisküvi ya da yoğurtlu grisini yerim herhalde. cokacimcoook
İdeal, sağlıklı yemek düzenine bir türlü geçemedim. :çok üzgünüm:

Sporumu da daha yapmadım. Yapmak ümidiyle kaydirigubbakcemile2 yerimseniben

selam kızlar planladığım gibi yapıyorum 3 gündür.sabah kalkıp denizden önce 1 elma kayısı veya salatalık sonra deniz gelince 11- 12 gibi kahvaltı sonra aralarım var meyve yiyorum akşam 6-7 gibi de akşam yemeği bugün köfte var mesela.iyi gidiyorum galiba.

selam kızlar planladığım gibi yapıyorum 3 gündür.sabah kalkıp denizden önce 1 elma kayısı veya salatalık sonra deniz gelince 11- 12 gibi kahvaltı sonra aralarım var meyve yiyorum akşam 6-7 gibi de akşam yemeği bugün köfte var mesela.iyi gidiyorum galiba.

iyi gidiyorsun canım
günlük yediklerini de yazarsan daha az yemeni sağlar ve kaçamak yapmazsın
denizin tadını çıkarr...delikafaduldendelikafadulden

kızlar bu gün alışverişe çıktım
kendimi bildim bileli 42 giyerim
düğünümde bile 42 bedendim
bu gün bi etek giydim38 bedennnsositosositosositososito
artık zayıfladığıma ciddi ciddi inanmaya başladım:1:

Back
X