- Konu Sahibi BinbirRenk
- #8.861
kaynanamla annem altlı üstlü oturuyor.görümcem 2 gün annesine gelmiş kalmaya dün akşam işten eve gittim yani anneme kapıdan içeri girdim daha çocuğu sevemeden kaynanam balkondan sesleniyo halan gelcek balkona çık balkonda bekle neyse 2 dakika geçmeden görümcemle kaynanam kapıda oğluma diyo biz yemek yiyelim halayla kapıda top oyna tamam mı çocukta ağlamaya başladı sokağa çıkmak istiyor kaynanamda havaya girdi benim arkamdan ağlıyor kucağıma alayım da sussun falan diye sonra çocuk iyice ağlayınca bende suratına bir tane yapıştırdım kaynanama kızıp sonra onlarda kapıyı çekip gittiler tabi ben çok ama çok üzüldüm hadi gel sana top almaya gidelim falan dedim çocuğuma sarıldım öptüm neyse top aldım ordan da ananemin terasına gittik sonra eşim aradı hep geç gelir bugün erken gelcem dedi bende çağrı yap anneme geçerim dedim sonra kaynanam aradı sen nerdesin dedi bende ananemdeyim dedim kız çocuğu sevcek niye gidiyorsun ki dedi ben şok getir çocuğu dedi bende gelicek zaten ama babasıyla oynayacak dedim sonra eşim oğlum ben kapıdan içeri girdik kapıyı kapatmamızla görümcem ve kaynanam aşağı indiler sonra gittiler bütün gün bende surat astım kırk yılda bir eşim erken geldi oda maaf oldu