- Konu Sahibi BinbirRenk
- #10.801
haticecim çok hızlısın
benim kilo aynı 52.4 geçen hafta da aynıydı
hedef kiloyu da 51.5e çekmiştim canım
teşekkürlerr kaydirigubbakcemile5
düzelttim canımyerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haticecim çok hızlısın
benim kilo aynı 52.4 geçen hafta da aynıydı
hedef kiloyu da 51.5e çekmiştim canım
teşekkürlerr kaydirigubbakcemile5
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................71.5............................................................68... .........kilo bildirimi yapmıyor
zambak3......................86.3...........................77.............................................................70............kilo bildirimi yapmıyor
oyelken........................79.9...........................71.............................................................65...........tatilde
nesibe26........................75............................71..............................................................68...........
brownsugar....................68.9...........................................................................................54..........
ege1979.........................97.2.........................92..............................................................85...........tatilde
naf..................................73...........................69.2...........................................................60...........kilo bildirimi yapmıyor
melisdeniz......................65.............................................................................................60..........
neşeli45.........................85.9..........................................................................................68.........
olala..............................54.6..........................52.4.................................52.4...................51.5........verememiş
günaydın nafım nasılsın fıstıkopuyorumnanaktan
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................71.5............................................................68... .........kilo bildirimi yapmıyor
zambak3......................86.3...........................77.............................................................70............kilo bildirimi yapmıyor
oyelken........................79.9...........................71.............................................................65...........tatilde
nesibe26........................75............................71..............................................................68...........
brownsugar....................68.9...........................................................................................54..........
ege1979.........................97.2.........................92..............................................................85...........tatilde
naf..................................73...........................69.2...........................................................60...........kilo bildirimi yapmıyor
melisdeniz......................65.............................................................................................60..........
neşeli45.........................85.9..........................................................................................68.........
olala..............................54.6..........................52.4.................................52.4...................51.5........verememiş
canım benim 69.2 idi özgeninde 70.7 idi opuyorumnanaktan
tamam canım seninkini çizelgene baktımda özgeninkini hatırlayamadım çizelgeside değişmemiş:1no2:
tabloya bak :roflol: :roflol: :roflol:
iyiyim canım benim sen nasılsın :kedi:
günaydın kızlar
kilo bildirimine malesef diye başlıyorum çünkü kilo almışım
eeeeeee o kadar piknikten sonra normal
kızlar 71.300 gr olmuşum
hatice benide listeye ekle canım
tablo YIKILIYOOO :teytey::teytey:
nafcım dikkat etmeme rağmen 300 gr almışım bide dikkat etmesem ne olacaktı bilemem
kızlar komşum makarna kesecekmiş yardım istedi ben gidiyorum akşama görüşürüz
yaa kızlar sgk anlaşmalı nörolog/psikiyatrist arıyoruz bulamıyorum ya kafayı yicem.. koca istanbulda anlaşmalı kurum yok neredeyse ve viziteleri de normal drların en az iki katı :2: :2: :2: yok mu tavsiyesi olannn bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
haticee gaibaa atlıyosunn yazdıklarımıı sen ben 65 deilimm güzelim..-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
oyelken........................79.9..........................70.7............................................................65...........tatilde
olala..............................54.6..........................52.4.........................52.4..........................51.5........verememiş