• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

geçmiş olsun canım.. ihmal etme..
tamam canım saol .........

yürüdüğünde ağrıyorsa vücudunu dinle canım gerekiyorsa yapma yürüyüş..
evt agrıı oluyorr baya çok yürüüdmdee sinir sıkışması dedi dr 3 hafat sonra kontrolum varrrr çok saolll cnm destegin için............

Sen ilaçlarını kullan,canını sıkma ama ben dikkat etmen açısından çok önemli dedim,doktora gittiğini bilmiyordum,gittiysen sorun yok yerimseniben
kuulandım cnm saoll tabiii ihmal etmemek gerek gitiitm bitanem tettkler yapıldı..3 hafta sorra kontrol var işte::(

melisss fotoğrafını göremedimm benn olumunekankayizsmile
bi ara eklerim nafım........opuyorumnanaktan

iyiyim fıstığım.. pazartesi annemi hastaneye yatırcaz.. onun telaşındayım.. dualarınızı bekliyorum.. benim için çok önemli.. birazdan çıkıp kahve içicem boğazda.. neler yapmak gerekecek falan onları planlıcam.. komik ama orda acaip rahat oluyo kafam ve zehir gibi işliyoo kaydirigubbakcemile3 son 2 haftadır çok meşgul etti kafamı bu konu eyvahedigeldismile.. her şey daha iyi olacak rayına oturacak inşallah bilmiyorumkismile..
sen nasılsın özgecim

Canım çok geçmiş olsun sıkma canını bir an evvel şifa bulsun anneciğin.
günaydın gülümm hoşgeldinn nasılsınn opuyorumnanaktan

Sen nasılsın cnm opuyorumnanaktan ne zamandır karşılaşamıyoruz canını sıkan bişey mi var bilmiyorum ama her şey senin için güzel ve kolay olsun.
öncelikle beni soran ve destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim opuyorumnanaktan

salı günü sonuçları alıcam bakalım hayırlısı ile inşallah atlatıcam kaydirigubbakcemile5

patiska annende iyi tatiller dilerim çok güzel geçer inşallah olumunekankayizsmile

olalacım annen için çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir sağlığına kavuşur olumunekankayizsmile her konuda yanındayız kaydirigubbakcemile bende öpüyorum canım opuyorumnanaktan

Allah çocuk isteyen tüm arkadaşlarıma vakti zamanı geldiğinde hayırlısı ile versin inşallah :Saruboceq: :CüvCüv: :emir_bebek: opuyorumnanaktan

yeni gelen arkadaşlarımız var aramıza hoşgelmişlerr a.s. çoğalıyoruzzz büyüyoruzzz :nazar:

izmirli ve muhasebecilerde artıyorr :jeyyar: :jeyyar:
Geçmiş olsun cnm atlattın çok şükür hayırlı bir sonuç alırsın inşallah salı günü.

cıgsel istanbulun neresindensin[/QUOT

4 levent canım etilerdede çalışıyorum

cigsel yakınmışız ben de seyrantepedeyim.

olalacım geçmiş olsun cnm yardım edebileceğimiz birşey olursa biz burdayız
sağol özgecimm

görüşürüz olalacım benim yerime de boğazda derin derin nefes al lütfen
canım bebekte kafe nero var 3. kat balkonunun muhteşemm bi manzarası varr ne sinir kalıyo bakınca ne stress bayanssulusmile hava da sıcak olmasına rağmen kuru bugün püfür püfür esiyordu deniz falan pırıl pırıl masmaviydi gözüm gönlüm açıldı.. özgecimm senin için de tadını çıkardımm opuyorumnanaktan

günaydınnnnn akşam 20 dk ile başladım koşu bandında kosmaya yavas yavas yükselticem süremi :teytey:
tebrikler tatlımm

öncelikle beni soran ve destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim opuyorumnanaktan

salı günü sonuçları alıcam bakalım hayırlısı ile inşallah atlatıcam kaydirigubbakcemile5

patiska annende iyi tatiller dilerim çok güzel geçer inşallah olumunekankayizsmile

olalacım annen için çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir sağlığına kavuşur olumunekankayizsmile her konuda yanındayız kaydirigubbakcemile bende öpüyorum canım opuyorumnanaktan

Allah çocuk isteyen tüm arkadaşlarıma vakti zamanı geldiğinde hayırlısı ile versin inşallah :Saruboceq: :CüvCüv: :emir_bebek: opuyorumnanaktan

yeni gelen arkadaşlarımız var aramıza hoşgelmişlerr a.s. çoğalıyoruzzz büyüyoruzzz :nazar:

izmirli ve muhasebecilerde artıyorr :jeyyar: :jeyyar:
sağol şekerimm opuyorumnanaktan

bu hafta cezalar bizim desene kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

zambağın eline düşersek yandık vallahi özgem :roflol: :roflol: :roflol:

gerçi ben tartılmadım bu aralar boshayallersmile
komple regl herkesss ben hariççç kendimi dışlanmış hissettim valla boshayallersmile

Günaydın Arkadaşlar...
Bugün Diyetisyende kontrolüm var 39,300 tüm geçen hafta perşembe bakalım kaç göstercek.Ama çok şiş hissediyorum kendimi kabızım çok fena.idrarada çıkamıyorum tuzumu fazla kaçırdım sabahtan beri iki büyük çay iki büyük bitki çayı ve nerdeyse 1 litre su çtim halen tuvaletim gelmedi.neyse bakalım artık.

dün 10 dakka stepperım var onunla çalıştım bide deli gibi sauna eşortmanı giydim çünkü benim terliyememek gibi bir problemim var bide şişmanlar çok terler derler.sıcaklıyorum bunalıyorum ama terliyemiyorum.

umarım birlikte güzel işler başarıcaz :)

çok geçmiş olsun naf...iyi haberlerini bekliyorum...

pardon ya kilo bildirim cetvelini kim tutuyor...benide kaydedermi bide hangi gün bildiriliyor.
bol şans canım.. arada oluyo öyle.. derdetme..

ya kıslar günde 2-3 kere yeşil çay içiyorum wc den çıkmıyorum yaaa patronlar dicek günün yarısı orda bu kız iyi ama dimi çıkmam
nası yani küçük mü büyük müü dicemm :kedi:

cıgsel istanbulun neresindensin[/QUOT

4 levent canım etilerdede çalışıyorum
ben de etilere yakın oturuyorum

kızlarr günaydın yarın bildirim yapamıcam malumm bende hastalandım buğünn:kedi:
haftaya çünkü şiştim:)
sen de miii :lepi:

sağol özgecimm

canım bebekte kafe nero var 3. kat balkonunun muhteşemm bi manzarası varr ne sinir kalıyo bakınca ne stress bayanssulusmile hava da sıcak olmasına rağmen kuru bugün püfür püfür esiyordu deniz falan pırıl pırıl masmaviydi gözüm gönlüm açıldı.. özgecimm senin için de tadını çıkardımm opuyorumnanaktan

tebrikler tatlımm

sağol şekerimm opuyorumnanaktan

komple regl herkesss ben hariççç kendimi dışlanmış hissettim valla boshayallersmile

bol şans canım.. arada oluyo öyle.. derdetme..

nası yani küçük mü büyük müü dicemm :kedi:

ben de etilere yakın oturuyorum

sen de miii :lepi:

küçük hayatım :kedi:
o zaman senmiydin yürüyüşü yapan zincirlikuyu felan oyelkan olala karıştırmış olabilirim isimlerden

Back
X