• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ya kızlar o kadar sinirliyim ki anlatamam size
eşimin ailesiyle annemler altlı üstlü oturuyor maalesef ki
eşimin uyuz gıcık dedesi her sabah 5-6 arası evin arka tarafına geçiyor çiçek ekmiş onlara bakıyor
ev sahibi de arka tarafa demirden kapı yaptırdı ona da ordan uzak dur dedi çiçek miçek ekme dedi
adam laftan anlamıyor ki 3 gündür annemdeyim sabahın 6 sında uyanıyorum
salak adam ya ya çiçekleri yolup sokağa atıcam yada ev sahibine söyliycem o kapıyı söksün
aşırı sinirliyim

dedesi gürültümü yapıyor ben anlamadım canım :ecrin_bebek:

ya arka tarafa demir den kapı yaptırmış ev sahibi
demir kapıyı bam güm çarpıyor kilitliyo girerken çıkarken tekrar kilitliyo

ya kızlar o kadar sinirliyim ki anlatamam size
eşimin ailesiyle annemler altlı üstlü oturuyor maalesef ki
eşimin uyuz gıcık dedesi her sabah 5-6 arası evin arka tarafına geçiyor çiçek ekmiş onlara bakıyor
ev sahibi de arka tarafa demirden kapı yaptırdı ona da ordan uzak dur dedi çiçek miçek ekme dedi
adam laftan anlamıyor ki 3 gündür annemdeyim sabahın 6 sında uyanıyorum
salak adam ya ya çiçekleri yolup sokağa atıcam yada ev sahibine söyliycem o kapıyı söksün
aşırı sinirliyim

ya havle de bacım :)

ya arka tarafa demir den kapı yaptırmış ev sahibi
demir kapıyı bam güm çarpıyor kilitliyo girerken çıkarken tekrar kilitliyo

uyar hayatım sen söyleyemem diyosan söyle kocan uyarsın bi uykunuz var sonuçta alsanaalsanasmile

merhaba kızlar :3:
Hepiniz iyisinizdir umarım Ben bu bir kaç gündür sıkıntılıyım. akannehir Sigarayı bırakmaya çalışıyorum inşallah rejimimde ki gibi bunda da başarılı olucam. Bu çok daha zor biliyorum ama bu sefer kararlı gibiyim bakalım Bir kaç kere denemiştim oluyor gibiydi ama bişekilde tekrar başlamıştım Çok uzadı yeter diyorum bakalım bunu becerebilecekmiyim. Öpüyorum hepinizi
canım allah kolaylık versin
ben hiç kullanmadım ama çok zor denir inş. çabucak bırakırsın

işte hep böyle bişeylerin olması bekleniyor nedense araştırmak için Çok üzgünüm çoook
çok üzüldüm habere bende mafoldumben
arkadaşlar bu benim kullandığım ilaç :2:
canım iyiyki 1 kutu içtin ve bıraktın aman allah koruduolumunekankayizsmile
özgecim sıkma canını artık bıraktın üstelik
bi etkisi olsaydı şimdiye kadar berirtisi olurdu sende neyseki 1 kutu içmiştin
üzme kendini
yazık kadın da çok gençmiş üstelik bakanlık onaylı deniyor niye önce araştırılmamış acaba
bakanlık herşeye onaymı veriyor böyle
insanlar denesin ölen olursa toplatırız...alsanaalsanasmile
insanların hayatıyla oynuyorlar üzüldüm haberemafoldumben

sağlık bakanlığı - tarım ve köyişleri bakanlığı herşeye onay verip insanları kobay olarak kullanıyorlar demekki
canım böyle ilaçlar tarım ve köy işleri bakanlığı onaylı oluyor yani sağlık bakanlığının onayı olmuyor
ama biz bakanlık onaylı deyip alıyoruz aslında sağlık bakanlığının onayı gerekli bunlarda
diyorum ama sinirlerim tepeme çıkıyor

sinirlenme canım ya boşver takmamaya çalış:ecrin_bebek:

çok kötüyüüm
feci grip oldum iştahım tamamen kaçtı :S

geçmişş olsunn canım..opuyorumnanaktan

[
merhaba kızlar :3:
Hepiniz iyisinizdir umarım Ben bu bir kaç gündür sıkıntılıyım. akannehir Sigarayı bırakmaya çalışıyorum inşallah rejimimde ki gibi bunda da başarılı olucam. Bu çok daha zor biliyorum ama bu sefer kararlı gibiyim bakalım Bir kaç kere denemiştim oluyor gibiydi ama bişekilde tekrar başlamıştım Çok uzadı yeter diyorum bakalım bunu becerebilecekmiyim. Öpüyorum hepinizi

[ kuşum inşaşalah başarırrsınnkaydirigubbakcemile5

selem kızlarr ben buğün,akaşam tatile çıkıyorumm akşam 6tıda kilo bildirimi yapamıcam..

gelince yazarım almaamsamm:).....10ğün kalıp gelcezz ..şuanki kilom 61........

herkzeee ken iy baksın.hoşşakalın....tatilden sonra görüşürüzzzz:3:gerçi gititgim yerde var nett ordanda girerim.....

ya pazar günü nevşehir avanostaki bimden özcan marka pişmaniye aldık hayatımız karardı

eşim 3 gündür evde yorgan döşek yatıyor işe de gidemedi..

ne biçim gıda zehirlenmesidir anlamadık gitti yuh yani alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
:kızgın::kızgın::kızgın:

böyle bi durumda 174'ü arayıp şikayette bulunup kontrol istenebiliyormuş
kimseler ilgilenmeyince aradım şikayet ettim
zaten 3 gündür uykusuz yollardaydık hayatımız karardı 4 parça pişmaniyeden
insan sağlığıyla oynamak çok çok kolay :kızgın: :kızgın: :kızgın:

selem kızlarr ben buğün,akaşam tatile çıkıyorumm akşam 6tıda kilo bildirimi yapamıcam..

gelince yazarım almaamsamm:).....10ğün kalıp gelcezz ..şuanki kilom 61........

herkzeee ken iy baksın.hoşşakalın....tatilden sonra görüşürüzzzz:3:gerçi gititgim yerde var nett ordanda girerim.....

iyi tatiller canımmm iyi eğlencelerrr

merhaba kızllarr opuyorumnanaktan
uzun zamandır giremedim, sizleri ihmal ettim ama başıma bir sürü şey geldi..hani bir sürü şey yiyorum demiştim ya, gıda zehirlenmesi oldum..2 gün hastanede yattım..çıktıktan sonra annemde kaldım artık eve gelmedim, yalnız kalmamak için..ama bu rahatsızlık beni baya etkiledi hiçbir şey yiyemiyorum doğru dürüst, tabi böyle oluncada vücudum halsiz düştü :bbo:
sonra geçen hafta eşim aradı ona söylemedim zehirlendiğimi, beni urfaya çağırdı gezeriz sonra birlikte döneriz dedi, geçen hafta urfaya gittim, tezkeremizi aldık, dün geldik kaydirigubbakcemile4 bugünde fırsat buldum hemen size yazayım dedim, hepinizi çok özledim Şeniz

ya pazar günü nevşehir avanostaki bimden özcan marka pişmaniye aldık hayatımız karardı

ne biçim gıda zehirlenmesidir anlamadık gitti yuh yani alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

çok geçmiş olsun canım

gülegüle melis iyi tatiller :3:
haticem saollll ken iy bakkopuyorumnanaktanfazla yemeyin haa
iyi tatiller melis

çok saol özgeeopuyorumnanaktan
iyi tatiller canımmm iyi eğlencelerrr

canım benim çok saol canıma rkadaşımm ken iy bak dika eett kendinee fazla yemeyinnŞenizŞenizŞeniz

iyi tatiller meliscim

oy saolll bitanem..ordanda girerim.....alalaha emanet olun kızlarrrr ken iy bakın....
yediklerinize dikkat edin.......seviyorum sizlerii:1hug::asigim:

çok geççmiş olsunn canımmmmm:çok üzgünüm:

Back
X