Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

olsun tatlım iyi olmuş
bi sorun yokopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
Rica ederim canımopuyorumnanaktan Yemek istersek önce 1266. sayfaya göz atalımyerimseniben
tamam canım ama kemelpaşa tatlısını göremedim tek sevdiğim şerbetli tatlıdır
az yesek sorun olmaz herhalde
Artık ben de kibarlaştımaklinialirimsmile uyarılarda böööyle yapmıyorum:olmaz:
:1::1:
kızlar ne yapacağız 1 tulumbada
bu kadar kalori varsa yandık
bilemiyorum yani
:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:

yaaaa sen bide beni düşün 1 dilim su böreğinde 975 kalori var nerdeyse bir günde alacağım kadar
ben bide iftar sahur 3 dilim yedim:kedi::kedi:

kötükedihüsokötükedihüsozambak yarın gelir artık:oklava::oklava: cezalardan ceza :tomato:beğen :mymeka:

günlük kaç kalori almamız gerekiyor

opuyorumnanaktanolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

tamam canım ama kemelpaşa tatlısını göremedim tek sevdiğim şerbetli tatlıdır
az yesek sorun olmaz herhalde

:1::1:

:roflol::roflol:

kötükedihüsokötükedihüsozambak yarın gelir artık:oklava::oklava: cezalardan ceza :tomato:beğen :mymeka:

:1shok::1shok::1shok:kızımmmmm benim dilimlerim çok küçüktü ama bide inceydi cezam ona göre olsun:delphin::delphin::1:

slm kızlarr ancak gelebildim kusura bakmayın..herkese güzel bi gün diliyorum

sabah spora gittim 64 dakka yürüdüm (14 dakkası koşu) yani toplam 7.68 km yaptı..sonrada çıktım 1.5 saat dolandım (çok sıcakkk allah dışarda çalışanların yardımcısı olsun)

akşamda yed,klerimi içtiklerimi payalaşıcam sizinle :)

sabah spora gittim 64 dakka yürüdüm (14 dakkası koşu) yani toplam 7.68 km yaptı..sonrada çıktım 1.5 saat dolandım (çok sıcakkk allah dışarda çalışanların yardımcısı olsun)

merhaba pofu hoşgeldin nasılsın
maşallah bu ne spor hemde bu sıcakta:sm_confused:

mrb cnm hoş bulduk saol :D evet galiba azim ettim :D ama en güzeli bölesi bu arada sabah tartıda 67 yi gördüm :) bakalım cumaya kadar ne olcak

merhaba pofu hoşgeldin nasılsın
maşallah bu ne spor hemde bu sıcakta:sm_confused:

Son düzenleme:
binbirrenk ne yaptın ya
ben tulumba tatlılarını yemeden önce neredeydin sen
ben şimdi nasıl eriteyim o 4 tulumbayı
çok pişman oldum yediğime

Nesibecim hep söylüyorum ya yüksek kalorili yiyecekleri KIRK YILDA BİR bir lokma yiyelim diye.
Lokma ölçülerimiz farklı olabilir. Bir ısırık, bir kaşık, bir çatal veya tadımlık da diyebiliriz.a.s

tam bilmiyorum ama 1500 civarı herhalde

Genelde dediğin doğru olabilir ama kişiye göre değişir canım.

Gerçi bu konuyu yazmıştım daha önce ama burada daha önemli konular görüşüldüğü için arada kaynadı gitti.:1:

Diyet yöntemlerinin altında hesaplama cetvelleri başlığı var kalori hesabı var orada günlük ihtiyacımız verilerini girince otomatik hesaplanıyor.
Örn ben haftada 6 gün spor yaptığım için günlük ihtiyacım 2300cal. kilomu korumak istiyorsam aynı kaloriyi almam lazım. Zayıflamak istiyorsam 1800cal. Yani 500kalori düşürmem lazım.

Bir de kaç kilo olursak olalım 1000-1200 cal. altına düşmememiz gerek:hulya:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back
X