- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #13.741
kızlar bu arada bugün sabah: 1 kase k-flakes
öğlen meyve ve dondurma
akşam da bir tabak kıymalı domatesli makarna yedim. akşam yemeğini erken yediğim için ara yapmadım öğlenle akşam arasında...
sonra da bi şeftali bi armut ardından da 10-12 tane fındık yedim...
50 dakika da yürüdüm koşu bandında...
ama kızlar ben bugün tartıldım ve neredeyse hiç kilo vermemişimçok ama çok bozuldu moralim. tüm motivasyonum kayboldu sanki. başladğımdan beri bi iki gün hariç her gün yürüdüm. sanırım yediklerime daha çok dikkat etmelyim.
ama inanılmaz bozuldu moralim mafoldumben
Canım her gün tartılmak moralini bozuyorsa haftada bir tartılmalısın.yerimseniben
Gün gün değişebilir kilomuz. bazen su tutarız bazen yediklerimizi telafi etmemiş oluruz vs.
Sabah kalkmaya alışmışsın bu iyi. Ben her gün tartılırım ama moralim bozulmaz. Sadece neler yapmam gerektiğini planlarım, yanlışlarımı belirlerim.
Öğünlerinde yarı aç kalkmalısın. Yemeklerini tabakta ayarlıyamıyorsan kasede yemeye çalış.
makarna pilav vs. haftada 1 öğle yemeğinde yemelisin. beyaz eti tercih et derisiz. Kırmızı eti çok azalt bence.
Spor da yapıyorum veremiyorum diyorsun ama geri sayfalarda bir menün gözüme çarptı örnek vereyim.
Ara öğünde sadece meyve sebze yenmesi gerekirken 3 tulumba bir de dondurma yemişsin.
Sadece 3 tatlı 900cal. sen 1 saat spor yaptın diyelim ort. 300cal. harcadın.
Eee gerisi ne olacak. Yine de almaman bile iyi sayılır.kaydirigubbakcemile2
Biraz daha dikkatle olacaktır merak etmeeeekaydirigubbakcemile5