Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

tabiki katılabilirsinn inşallah bu ilk ve son msjın olmaz burayaaa:olmaz:

yokyokk ben zaten dengeli beslenmek sitiyorum yane 1 kilo versem de olur ama kilo almim yeterkii . son adetimden 28 gün gçeti bu kilomu etkilermi yane fazla gözükebilirmiyim daha adet olmadım da?

yokyokk ben zaten dengeli beslenmek sitiyorum yane 1 kilo versem de olur ama kilo almim yeterkii . son adetimden 28 gün gçeti bu kilomu etkilermi yane fazla gözükebilirmiyim daha adet olmadım da?

canım önce kilo çizelgesi yapabilirsinn ?
ayrıca adet olamamanda kötü olmuşş çünkü şişlik vardır sende buda kilo almışsın gibi yansır tartıyaaa
hergün buraya gün içinde yediklerini yazarsan nerde yanlış yaptıgını söylerizzz
sporuda hayatına eklersen süper olurrr:lepi:

canım önce kilo çizelgesi yapabilirsinn ?
ayrıca adet olamamanda kötü olmuşş çünkü şişlik vardır sende buda kilo almışsın gibi yansır tartıyaaa
hergün buraya gün içinde yediklerini yazarsan nerde yanlış yaptıgını söylerizzz
sporuda hayatına eklersen süper olurrr:lepi:
tamam canım yapacağım hemen çizelgemi ama dediğim gibi vermem gereken kilo yok zatrn 49 kiloyum ben formumu korumak ve olursa 1 kilo verebilmek istiyorum.. şişlik var neden adet olamıyorum ben ya

tamam canım yapacağım hemen çizelgemi ama dediğim gibi vermem gereken kilo yok zatrn 49 kiloyum ben formumu korumak ve olursa 1 kilo verebilmek istiyorum.. şişlik var neden adet olamıyorum ben ya

önce adet olamamanın sebebini ögren bi dr.a gitmekle benceee

49 haaaaakannehirakannehir

1kilo vermekk çok zor degill canımm kolaylıkla verebilirsinnkaydirigubbakcemile5

önce adet olamamanın sebebini ögren bi dr.a gitmekle benceee

49 haaaaakannehirakannehir

1kilo vermekk çok zor degill canımm kolaylıkla verebilirsinnkaydirigubbakcemile5
canım 28.gün aslında daha normal dönemdeyim adaçayı içeceğim. ama kilomu etkilermi fazla gösterirmi yaneeyvahedigeldismile

evett canımcım boshayallersmile ben adet döneminde 1 , 1 buçuk kilo artış olabildiğini duydum ve şişlikte adet olduktan sora geçermiş doğrumudur

evet dogru canımmm
hatta biz cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz ama regl olan kişiler ogün bildirim yapmıyor çünkü yanlış oluyor kilosuuu

hoşbulduk patisimŞeniz
afiyet olsun canım zaten 3 gün bişey geldi gitti bundan sonra yaramazlık olmasın yerimseniben
kendine dikkat et aman:2:
geçmiş olsun canım sanada pisinede
şimdiden iyi yolculular canımopuyorumnanaktan
saol canımm... bundan sonra yaramazlık yok (((:
iyi yolculuklar dilekleriniz için de teşekkürler :1hug:
merhaba canım:3: Sanırım herkesin bayramı iyi geçmiş. Buna sevindim. Benimki de güzel geçti.kaydirigubbakcemile2

Pisiciğe geçmiş olsun canım. Umarım çabuk iyileşir. Sana da iyi yolculuklar diliyorum
Binbirrenk teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

patisiiiiiimmmmm
hoşgeldinnn pisin nasıl bakalımm
sen nasılsın buarada hasta olmadın dimiiiii:teselli:

saol canımmm. pisi iyi, dün yıkadık, tırnaklarını kestik... anneannesine gitmeye hazır oldu ((:
ben de iyiyim ama tüm gün başımı kaldırmadım resmen, ilaç falan verdi eşim de. toparlandım sonra çok şükür...
gidicem ya, temizlik yemek falan uğraşıyorum eşim ben yokken rahat etsin diye. o yüzden çok giremiyorum kusuruma bakmayın opuyorumnanaktan

saol canımmm. pisi iyi, dün yıkadık, tırnaklarını kestik... anneannesine gitmeye hazır oldu ((:
ben de iyiyim ama tüm gün başımı kaldırmadım resmen, ilaç falan verdi eşim de. toparlandım sonra çok şükür...
gidicem ya, temizlik yemek falan uğraşıyorum eşim ben yokken rahat etsin diye. o yüzden çok giremiyorum kusuruma bakmayın opuyorumnanaktan

iyi yolculuklar canım
iyi bak kendineopuyorumnanaktan

Back
X