Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kilo bildirimi bu hafta yapmıyacağım malum nedenden dolayı
bayramda yediklerimi dikkat etmeye çalıştım ama yinede çok azda olsa aldım
haftaya telafi etmeye çalışacam

kızlar ben 48,5 kiloyum ama daha regl olmadım 33.günüm yane bugün yarın olurum
sabah 1 dilim kepek ekmeği yarım domates 1 zeytin , üçgen şeklinde light peynir yedim
saat 2 de 1 adet elma 1 kaşık yoğurt yedim
saat 4 te 2 bardak şekersiz çay 1 paketden az form çubuk kraker yedim
saat 6 buçukta 3 kaşık taze fasülye ve yarım kase yoğurt yedim
saat 7 buçukta birazcık çikolata yedim
saat 9 buçukta yarım kase yoğurtla 1 adet nektari yedim
bu kadar şimdilik

1. başlangıç kilo.................geçen haftaki kilo.......şu anki kilo...........
hatiç22.....59 800.............57 800........................58 800.....kilo almış

.....BAŞLADIĞI KİLO..... GEÇEN HAFTAKİ KİLO.....ŞU ANKİ KİLO.....HEDEF KİLO HATİCE1..........84...........................70.7.............................yok........................68
HATİÇ22..........59.8.........................57.8............................58 8.......................55
ZAMBAK3........86.3.........................75.6.........................................................70
PATİSKA..........85.3.........................81.1............................yok.......................70
POFU...............68............................65..........................................................58
NURAKSOY......72............................71.5.......................................................60
MELEKKIZ26.....57............................57..........................................................50
NESİBE26.........75............................69.8........................................................65

Canım bence sen yapp
bende yapabilrmiyim bilmiyorum zatennkaydirigubbakcemile3

kimsede bildirim yapmamışşş baksanaaa:olmaz:
1kiloyu sen rahatlıkla verirsin canımm merak etmeee
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İNŞALLAH VERİRİM HAFTAYA KADAR
KİMSE GELMEDİ BİLDİRİME SANIRIM BAYRAMDA HERKES KİLO ALMIŞ:1::1:
LİSTEYİ DE YAPTIM AMA KİMSE BİLDİRİM YAPMADIĞI İÇİN SEN VE BEN VARIZ:1:

iyi akşamlar kızlar
sonunda tatil bitti evime döndüm
HOŞGELDİN CANIM SEN TATİLDEMİYDİN BENDE MERAK EDİYORDUM NİYE GİRMİYOSUN DİYE...HAFTAYA BOMBA GİBİ DÖN TATLIM BİLDİRİME

kızlar ben 48,5 kiloyum ama daha regl olmadım 33.günüm yane bugün yarın olurum
sabah 1 dilim kepek ekmeği yarım domates 1 zeytin , üçgen şeklinde light peynir yedim
saat 2 de 1 adet elma 1 kaşık yoğurt yedim
saat 4 te 2 bardak şekersiz çay 1 paketden az form çubuk kraker yedim
saat 6 buçukta 3 kaşık taze fasülye ve yarım kase yoğurt yedim
saat 7 buçukta birazcık çikolata yedim
saat 9 buçukta yarım kase yoğurtla 1 adet nektari yedim
bu kadar şimdilik
SEN NİYE REGL OLMAYI İSTİYORSUN ANLAMADIM ADET DÜZENSİZLİĞİ FELAN MI VAR
CANIM SEN ZATEN 48 KİLO OLUNCA LİSTEYE EKLEMEDİM DAHA NE KADAR ZAYIFLICAKSIN BOYUN KAÇ SENİN
ÇOK FAZLADA ZAYIF OLMA DERİM...:hulya:

arkadaşlar benim hayatım diyet yapmakla geçti. Gerçekten kilomu ve vücudumu çok güzel kontrol ederek bir çok deneyimler edinerek 30 yaşıma geldim. 20-25 yaşarımda üniversiteyken denemediğim rejim kalmadı neredeyse ama sadece ve sadece şunu söyliyeyim. Gün içinde ne yerseniz ne kadar yerseniz yeyin ama akşam en geç 7 den sonra hiç bir şey yemeyin ve plates yapın. 2 yıldır plates yapıyorum ve vücudum kendini çok güzel toparladı çok güzel oldu ben bu ikisini yaparak formumu korumayı başarabildim:))

katılıyorum canım 7 den sonra yemek kilo almayı etkiliyor
midem kazınırsa süt veya elma yerim bende ...

.....başladığı kilo..... Geçen haftaki kilo.....şu anki kilo.....hedef kilo hatice1..........84...........................70.7.............................yok........................68
hatiç22..........59.8.........................57.8............................58 8.......................55
zambak3........86.3.........................75.6.........................................................70
patiska..........85.3.........................81.1............................yok.......................70
pofu...............68............................65..........................................................58
nuraksoy......72............................71.5.......................................................60
melekkız26.....57............................57..........................................................50
nesibe26.........75............................69.8........................................................65

bu hafta toplu regl olması ve arkadaşlarımızdan bazılarının olmaması nedeniyle tablo bu şekilde:1::1::1:

Selamm kızlarr :3:
Çok özledim siziii opuyorumnanaktan
bayram felan derken giremedim bir türlü
kilo bildirimi de yapamadım
artık haftaya yaparım
Zaten nerdeyse kimse yapmamış kaydirigubbakcemile3
bu arada geçen haftaki kilom 54.8 di , onu da düzeltirmisin , 57 yazıyor da ?
neyse öpüyorum sizi iyi geceler :asigim:Şeniz

artık haftaya yaparım

hoş geldin canım
düzeltirim şimdi bende kestane şekerinden alınca tabloyu yanlış yazmışım demekki
düzeltmem gereken yer varsa söleyin kızlar:hulya:

.....BAŞLADIĞI KİLO..... GEÇEN HAFTAKİ KİLO.....ŞU ANKİ KİLO.....HEDEF KİLO HATİCE1..........84...........................70.7.............................yok........................68
HATİÇ22..........59.8.........................57.8............................58 8.......................55
ZAMBAK3........86.3.........................75.6.........................................................70
PATİSKA..........85.3.........................81.1............................yok.......................70
POFU...............68............................65..........................................................58
NURAKSOY......72............................71.5.......................................................60
MELEKKIZ26.....57............................54.8..........................................................50
NESİBE26.........75............................69.8........................................................65

tamamdır şekerim

artık haftaya yaparım

kız nerelerdesinn sennnnn:oklava::oklava:
böyle bırakıp gitme bidaha tamammııı:mymeka:

haticem eline saglık
tablo içinnnŞeniz

bende bildirim yapamıyorumm
haftaya inşallah yapıcammm:delphin:

bugün yediklerim
sabah
patatesli yumurta
1dilim ekmek
1ç.k. reçel
3zeytin az peynir

arada
1mandalina
1armut

öglen
2kase çorba
3tane etimekle

bende yediklerimi yazayım 2 gündür hasteyım grip olmuşum boğazımda kötü
oruç tutmadım bu gün

kahvaltıda benimde canım patatesli yumurta çekmişti zambağım:)
sabah kalktım canım bişey istemedi 1 bardak süt içtim
öğlen omlet 5 zeytin ve domates salatalık yedim 1 dilim tam buğday ekmeği ile
ara 2 kaşık makarna yedim
akşamda yalancı karnıyarık yaptım salatayla onu yerim...

Back
X