Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ne demek canım, hoşgeldin aramıza.... Hatice birazdan seni de ekleyecektir....a.s.
87den 20 kilo vermişsin eminim kalanını da kolayca vereceksin...

kızlar slm aranıza benide alırsanız sevinirim. 10 ay önce doğum yaptım 87 kilodan 67 kiloya düştüm ama artık kilo vermem durdu sanırım desteğe ihtiyacım var. listeye eklerseniz hedef kilom 60

hoşgeldin inci çok güzel kilo vermişsin devam edersin 7 kilon kalmış zaten verirsin canım tekrar hoşgeldin a.s.

Binbirrenk canım bizi çok boşluyorsun bu ara sanki...
ayırca neden bana sitem yok bilmiyorumkismile

arkadaşlar ben haftasonu evde olamayacağım için kazanan arkadaşa kupasını veremeyeceğim
en eskilerden olan patiska veya zambak'a görevimi devretmek istiyorum tabi kabul ederlerse

ayyyy burasi tam bana göre bende iste dün 1 nisan basladim kilo 72 :çok üzgünüm: Hedef 55 bunuda yaklasik 15 Hafta icinde basarmak istiyorum yapilabilir gibi geliyor insallah olacak zayiflamis fotolarimizi koyariz artik :teytey: Herkese basarilar zayiflama yolunuzda

Rica ederim canım. Gerçekten hepinize güveniyorum ama biraz ağır gittiğini düşünüyorum.:sm_confused:
Kendine güvenmek, hedef doğrultusunda gayret göstermek, sağlıklı beslenmek ve spor. Bundan ibaret durumzemuszemus. Ben de sizleri seviyorum ve daha iyi olacağınıza inanıyorum.opuyorumnanaktan

Binbirrenk canım bizi çok boşluyorsun bu ara sanki...
ayırca neden bana sitem yok bilmiyorumkismile

Yok canım boşlamadım da çok yazdığım için daha seyrekleştirsem iyi olur dedim.
İstediğin sitemse sana ve 1kg.dan az veren herkese Haticeye yazdığımın aynını yolluyorum canım.kaydirigubbakcemile3
Bu arada sizleri de tebrik ediyorum( birazcık sitem soslu)vereliniortak

slm kızlar ben bu hafta 500gr vermişim. pek diyet yapamadım malum ama yiyemediğimde çok oldu. kilosunda sabit kalan ve verenleri tebrik ediyorum.

ben soslu almayım canım, malum soslar genelde bol kalorili oluyor sengözlerimebaksanab
ama söz veriyorum bu hafta sporuma çok daha fazla dikkat edeceğim..

evdeyim hayatım seni çok özledim. misafirlerimde oldu son günlerde. bide hastam var bildiğin gibi. en kısa sürede anlatırız canım patisim.

kamuran beni 81 göstermişti haticem. :))

zayıflama yolumuzda diyecektin sanırım :1hug:
hoşgeldin aramıza....

kızlarr ne dersiniz zayıflayınca topik olarak toplu fotoğraflarımızı koyarız, ne dersiniz :lepi:

Bonibonum mesajını aldım canım. Döndüğüne sevindim. Kolaylıklar diliyorum sana ve herkese.vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…