- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #16.521
süper cnm...kilo bildirimi varmışş..2 kilo verdim bu hafta ben
2 kilodan birazcık fazla verdim.vermem gereken kilo çok olmadığından vücut ağırlığımın yüzde 10 u kadar gidiyo haftada normal olarak :S
keşke daha hızlı olsa.kalan 3-4 kiloyu 2 ayda anca veririmm :S
kızlar puanım 86 geldi diğerine göre 3 puan daha iyi ama sıralama aynı..hayırlısı bakalım..
hatıcım sen zaten gayet iyisin kılo almamaya bak tatlım
kilo bildirimi varmışş..2 kilo verdim bu hafta ben
kilo bildirimi varmışş..2 kilo verdim bu hafta ben
evet canım bayramdan sonra iyi bi dönüş yapalım en azından kilolarımızı korumuş olalım malum bayram kilo aldırır ikramlara hayır demeyi bilelim yada tadımlık bakalımbu hafta böyle geçsin ama bayramdan sonra toparlıyalım bu böyle gitmez kızlar
merabalaar
Aklıma bişi takıldı da sormalıyım..
Ben 4-5 günde bir meyveli soda içiyorum akşamları..
Kilo aldırır mı ki ?
[ı]kızlar puanım 86 geldi diğerine göre 3 puan daha iyi ama sıralama aynı..hayırlısı bakalım..
Hatıcım sen zaten gayet iyisin kılo almamaya bak tatlım[/ı]
hedef kilomu yazmayi unutmusum canim boyum 1.61 bu ara hedefim 55 iyi olur diye düsünüyorum insallah olacak önümde daha cok kilo varAma olsun sonunda hepsi gidecek su anda tv önünde oturuyorum cips yerine havuc yiyorum
Zambak gelmedi bu hafta
umarım babasının sağlık durumu iyidir:26:
Haftaya bildirim bayramın 4 gönü olacak
katılım olmazsa listeyi yapmayabilirim kızlar
herkes biyerlerde olacak çünkü belki bende giremem nete
hemde regl olucam haftaya
bildirimleri bayram sonuna bırakalım mı ne dersiniz?
Hem herkes motive olmuş olur sonuçlar daha iyi olur
amaaan boş boş kasık ağrısı çekiyorum iki gündür. Evlenince geçer diyenleri bi yakalarsam
Sonuçlar da fena
neyse bayramdan sonra full motivasyonla devam edicez inşallah
dolunay seni tebrik ediyorum canım, valla şu işin sırrını bize de öğret, verilecek bu kadar az kilon varken, nasıl 2 kilo verebiliyorsun hala?
kızlar meyvalı sodalarda şeker olduğu için kilo yapabilir
sade sodaları tercih edin
haklısın canım, yapay şeker ve tadlandırıcılar var. Zaten tadı da güzel değil :))))
sade maden suyu çok açıdan faydalı...
bu arada Hatice'm sen yazmıştın galiba, kasteddiin bu mu bilmiyorum ama maden suyu ve mineralli su olarak farklı satılıyor. Aldığınız maden sularına dikkat edin.
kiminde doğal maden suyu yazıyor, ki daha sağlıklı olan bu...
diğerleri de minerallerle zenginleştirilmiş sular aslında. kötü mü, bildiğim kadaıyla hayır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?