- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #17.581
şu kilolar gitsin yeterki ben makarnayı hayatımdan çıkartırım yeşil çayımı içtim şimdi sirkeli suyu yemekten hemen sonramı içiyoruz yoksa yatarkenn içsem olurmu
istanbulda yemek yemekten başka ne yaptın diye sorun bana
maşallah ne güzel erken kalkabiliyosunBen sabah en geç yedide kalkıyorum yedibucuk gibi kahvaltım hazır oluyor.Su anda da kahvaltı yapıyordum zaten.
sanırım sen ev hanımısın. ne kadar erken kalkıp kahvaltını yaparsan metabolizman o kadar erken başlar çalışmaya.Akşam da yemeği de geç saatlere kalmaz. sabahları erken kalkıp yürüyüşe gidebilirsin mesela ne güzel vaktin var spor yaparsın benim tek eksiğim spor ::26:
merhaba patis nasılsınGünaydın kızlaaaar
bu ara çok sık giremiyorum, buralarda elektrik felaketkış geldi ya... dolayısıyla internette olmuyor elektrik olmayınca. ama bu sefer çok farklı olacak herşey hissediyorum :))))
eşim de bana destek bu kez. O da çok kilo aldı ve artık bunun farkında... beraber olunca da çok daha sğlam ilerliyoruz haliyle.
ilk defa kendime bir diyet günlüğü tutmaya başladım...
sabahları da limonlu ılık su içiyorum ama evde annemin aldığı ballı elma sirkesi var, daha çok mu işe yarar ki? onu mu içsem?
birazdan da yürüyüş yapacağım, çok mutlu hissediyorum :)
hayal edebilirsin canım57 ayy hayal bile edemiyorum 57 kiloyu inebilirmiyim gerçekten kilo insanı ne kadar etkiliyor özgüveni kalmıyor insanın sen kaç kilosun canım hedefin kaç kaç kiilo verdin
çok güzel bir paylaşım olmuşMerhaba kızlar..
Ben aranıza bugün katılan bir arkadaş adayınızım. Yavaş ama emin adımlarla ilermeme sebep olan yöntemimi paylaşmak istiyorum.Patenti bana aittir
1.Bir kere kesinlikle kendimi diyet psikolojisine sokmuyorum,etrafımdakilere rejimdeyim demiyorum ki bana her hangi bir durumda "" aa hani sen rejimdeydin? hani ne oldu rejim ?" deyip ukalalık yapamasınlar.
2. Çok hızlı kg vermeyi amaçlamıyorum. Öncelikli hedefim kilomu sabitlemek oldu. İlk etapta kg almamak yeterli bir başarı göstergesi .Şu anda da neredeyse 15 günde 500 gr vermiş olmak bile tatmin edici. Zaten doktorlar da hızlı değil yavaş ve kalıcı kilo kaybı diyorlar.Kaldı ki ben bu kiloyu bir haftada almadım ki bir hafta da vereyim.Zamanla gram gram birikti zamanla verilecek.
3.Bu işin asıl sırrı ise akşam yemeklerini saat 16-17.00 gibi minik atıştırmalıklardan sonra sadece meyve ve salata yiyerek sınırlandırmak.
4.Gün içinde bol bol su,meyve çayı ve meyve tüketiyorum. Yeşilçay iğrenç geliyordu ama içerisinde antioksidan var ve metabolizmayı hızlandırıyor.İçerisinde sıktığım bir kaç limon damlası buruk tat sorununu çözdü.Hiç açlık sorunu çekmiyorum.Aç kalırsam sonra çok aşırı yerim çünkü.Kan şekerimi dengede tutacak yani beni acıktırmayacak şeyler yiyorum.Mesela elma kan şekerimi yükseltip beni kısa zamanda acıktırırken mandalina,portakal ve özellikle ekmek ayvası tok tutuyor !
5.Sabah kahvaltılarını uyandıktan en geç yarım saat içerisinde yapıyorum.İçerisinde kızarmış ekmek ve yumurta şekersiz çay dahil son derece zengin bir kahvaltı. Akşam bir şey canım çekerse sabaha erteliyorum.Böylece akşamları yavaş olan metabolizmam yakamadığını sabah yakabiliyor. Bende hiç bir şeyden mahrum kalmıyorum
evet canım çok geç kalkıyorsunarkadaşlar sabah kahvaltınızı saat kaçta yapıyorsunuz ben çok geç kalıyorum 12 yi buluyor nerdeyse sabah 11 gibi kalkıyorum çok geçmi sizce ben de pek içemiyorum eşil çay ama zayıflamaya değer diye düşünüyorum ne varsa deneyeceğiz artık
tabiki spor yapamıyorsan dans en güzeli zevkle yapabilişrsinyeni katılanlar var aramıza sanırım hoşgelmişler o zamaan
akşamki menümü yazayım
ton balığı
mevsim salatası
bide bişi sorucam
pilates yapamıyorum ben midem bulanıyo,başım dönüyo.bide spor pek yapamam yapmayı de sevmem
pilates yerine dans etsem yarım saat? uygun olur mu ki?
okulum sınavlarım olduğu için ötesine hem yoruluyorum hem zamanım olmuyo
hayatım o kiloda nasıl 36 giyemiyorsunya ben 170 boy 53 kiloyla nasıl 36 beden giyemiyorum biri bana açıklasın çok sinir oldumneyse bütün 38 beden pantolonları yakıcam sinirimden o olcak. o zaman hedefim 50 diyelim.
neysee bugün spor günümdü 1,5 saat. insanın vicdanının rahat olması kadar güzel bişey yok
sabah
tam buğday ekmek-peynir-cherry domates salatalık
ara
elma yeşil çay
öğlen
zeytinyağlı pırasa
akşam
yoğurt çorbası
nohut yemeği
daha arayı yemedim. portakal filan yerim heralde her zamanki gibi
eliff boy kaçtı senin
merhaba canımkızlar kilo bildirimimi yapayım.kilom 61.3 yani aynı.
bu hafta daha düzenli yapmayı düşünüyorum bakalım kilomu ölçülerimi yazdım nasıl olacak haftaya yazarım ben de demedim kimseye diyet falan kimse anlamadan yapmayı düşünüyorum..bi 50li li kilolara insem dünyalar benim olur
elif süper gidiyorsun moralsizliği de attın üzerinden merak etme sonucu mutlaka alırsın.meraba arkadaşlar emin olun tavsiyelerin hepsine uymaya çalışıyorum en azından bu günden itibaren..en son 16.00 da yemeğimi yedim sonra bir bardak yeşil çay içtim sonra iki bardak normal çay içtim acıkınca bir portakalla 8 ,10 tane fındık yedim ben seviniyorum bu gün az yedim diye ama yazıncada bi çok geldi gözüme ..
şu ebru şallı denen itici kadın yüzünden pilates sporuna sıcak bakamıyorum yawpilates yaptım ama bilmiyorum ya herkes 50 dk yapıyo benim yine yarım saat sürdü
hoşgeldin tubiyyy
nasıl geçti yıl başı
yemeği fazla kaçırma diye sölemedik mi sana
niye söz dinlemiyosunvereyim mi ceza...
maşallah ne güzel erken kalkabiliyosun
erken kalkmayınca kilo verme hızı bile düşüyor
metabolizmayı ne kadar erken uyarırsak o kadar iyi
ben de farkediyorum erken kalktığım zaman
ama herzama yapamıyorum 10 dan aşağı kalkamıyorum...
merhaba patis nasılsın
atlattın mı hastalığını
bu sefer kararlı olmana sevindim canım
eşinin destek olması güzel
benin eşim bana hiç yardımcı olmadı
bu konuda sen şanslısın
akşam elinde abur cubur yada tatlıyla gelen kocan olmayacak...
hoşgeldin tubiyyy
nasıl geçti yıl başı
yemeği fazla kaçırma diye sölemedik mi sana
niye söz dinlemiyosunvereyim mi ceza...
:
elif süper gidiyorsun moralsizliği de attın üzerinden merak etme sonucu mutlaka alırsın.
bu arada evde gramı dahi gösteren hassas terazilerden var mı ? bir tane edin tavsiye ederim.böylece haftalık tartılmalarında verdiğin gramı dahi görüp moralini düzeltebilirsin
evet canım bildirim günüydümerhaba kızlar. bugün cuma değil mi yahu? ben mi göremedim bildirimleri...
ben 84.1 olmuşum. fena deil gibi...
çabuk alınan kilo yerleşmediği için çabuk geri veriliraslında 1kilo vermiştim,,yılbaşında istda hepsini geri aldım, bi de yemege alıştım mıdem açıldı sanki,sürekli yemek yemek istiıo cnm,oysa kı ne güzel alışmıştım
bu hafta böyle geçti önümzdeki hafta düzenıme geri dönuyorum, kılom:58
ne güzel vallaselam haticcim..
çalıştığım için ve evde kahvaltımı yapmak istediğim için erken kalkıyorum.ev hanımı olsaydım bende 10 gibi kalkardım şimdi haftasonları bile sekizde ayaktayım alıştım .. böyle olunca özellikle kışın günü daha çok yaşıyorsun..
ohhh ohhhvallahi haticecim haklısın, yılbaşını gectım 2011in ilk günleri yemek odaklı geçti, kahvaltılarr, aksam özel çıkılan yemeklerr, nerenın neyı ünlüyse:S
yılbaşı güzeldi cnm evet ama dengem kactı, ne ceza verecksenız razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?