• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım şu iki gündür kdv yapıyorum ondan kaydirigubbakcemile2 patron geldi ben kaçtım görüşürüz yine opuyorumnanaktan

patisimm
inan ne desen haklısın hele işin içine birde yalan girdiyse işte ozaman tahamül edilemez hal alır herşeyy
kendine bimeşguliyet bull
işle ugraş yemek yap ama yavaş yavaşş
onunla konuşacak vaktin azolsun
zaten eşin evdeyken pek üzerine gelemez
pcle ugraşş
ne biliyimm bul kendine bişeyy
çevrenizde yakın gezilecek yerler varsa oraları gezmelerini öner
bende sana benimkini anlatsamm kalakalırsın
şükür edersinn seninkiyee
unutma kötünün kötüsü varrr:teselli:

nafımmm neyse cuma günü bildirimden kurtuldun tabiki cezadandaaaakaydirigubbakcemile3

olalacımm canım ara ögün ekliycem canım haklısınnn

öglen bulgur pilavımı yedim bende yogurtla

arayok
akşam yani 4gibi evde degildim
gittigim yerde
1dilim börek
yeşil salata
1küçük parça kek yedim:kedi:
bunları yedigim için akşam yemegi yemiycemmmhihoyyyt
sadece biberli yogurdumu yiyecemmcokacimcoook

azöncede 15dk bölgesel çalıştım
kaydirigubbakcemile2

canım harikasın :lepi:

günaydıınn kızlarrrrhihoyyyt
bugün sabah erkenden uyandımm yatagımdan çok mutlu kalktımm:Saruboceq::Saruboceq:

o bilmedigim mutlulukla bitartıya çıktımmmkaydirigubbakcemile3
buhafta kupa benimmmm
hiç kusura bakmayınnnn:dilcikar::dilcikar:

hadii kalkınn amaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool::dance::dance:
hareketleninn birazzzzz:dance::dance:

alkisalkisalkis tebrikler,inşallah hepimiz biran önce veririz şu kiloları hihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
kayınpederim burda canım, ama onun varlığı yokluğu bir. ne kadar kalacaklar bilmiyorum. ama düşüncesiz bi insan kayınvalidem, çocukları rahatsız ediyor muyuz diye düşünmez... geçen gelişinde babam dönelim artık dediğinde , çocuklar rica etti, patiska yalnız çok sıkılıyormuş diye yalan söylemiş. babam bi gün masada bu hafta sonu gidiyoruz biz çocuklar aslında 2 hafta önce gidecektik ama siz rica etmişsiniz annenize, kusura bakmayın artık gidelim falan demişti. düşünebiliyo musun. kadn ayaklı yalan makinesi..
ayrıca sürekli konuşuyo, sürekli kendini övüyor, herşeyi en az 3-4 defa dinlemişimdir, hala tekrar tekrar anlatıyor. hepsi de kendisinin ne kadar iyi yemek yaptığı, yok çalışma hayatında gözde olduğu, yok hem çalışıp hem ne kadar temiz olduğu vs vs.. tanımasak...
ayrıca benim ikiyüzlülüğe tahammülüm yok. düğün zamanını benim ve ailemin burnundan getiren (o kadar ki düğünümüzü iptal ediyordum bi gün önce, gidelim evimize dedim eşime, nikahımız oldu nasılsa) o açıklasın millete yaptıklarını, ne diyodum bizim burnumuzdan getirdi düğünü şimdi sorasanız beni kendi kızından çok seviyor. oldu canım..! annem onun kardeşinden farksız bıdıdı, bıdıdı. akıllı geçinenlerden ama sadece öyle geçinenlerden...!
off kusura bakmayın ya, doldum bu ara. kimseyle de konuşamıyorum. size döktüm içimi...
resmen hizmetçi gibiyim. hayır büyüklerim elbette ki hizmet edicem ama hanım hiçbişeye sürmüyor elini. gece mutfağımı sildim süpürdüm yattım, sabah bi kalktım ki masanın üstü ekmek kırıklarıyla dolu, tezgahın üstü bulaşık.... ya alt tarafı makineye koyacaksın hadi onu da geçtim bi bez al da masanın üstünü sil... sonra bana ne kadar titiz olduğundan bahsediyor, yersen.... Allahtan da korkmuyor sanırım... geçen gün ben daha yemeğimi bitirmemişken hadi kızım şimdi bi kahveni içerim dedi, yahu insan evladı yemekten kaldırılır mı, sen çiğnemeden yutuyor olabilirsin ama benim tabağım dolu önümde görmüyor musun! kalktım kahve yaptım sultana sonra ben külkedisi hanımefendi kahve keyfi yaparken soğumuş yemeğime devam etiim.
gitsin artık yaa...
babam ve ablam (yani eşimin babası ve ablası) gelsinler bi ömür başımın üstünde yerleri var ama bu kadın tahammül sınırlarımı zorluyor...

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki...ama o kadının yaptıklarını düşünüp kendi kendini sinir edip üzme..onunla hiç ilgilenme laf soktuğunda, bişey dediğinde onu umursama gül geç..o zaman çok sinir oluyorlar...inan bu kaynanaların hepsi aynı..benimkini görsen inan seninkine şükredersin..gerçi seninkine de benziyo hareketleri...dünyanın en kültürlüsü, herşeyi bilen dünyanın en temiz insanı o..ama herşey göstermelik sanki insanlar onun ne olduğunu bilmiyor..güya çocuklarına çok düşkün ama gelinini oğlu askerdeyken, ev taşırken bir kez bile aramıyor..böyleleri de var canım...onun için sinir olma hiç.
sana gelin elinden kahve içerim demiş ya, sende keşke ona anne şimdi yemeğimi yiyorum görüyorsun, biraz müsade et bitince yaparım deseydin..her dediğine tamam deme..
inan kötü gelinlerin karşısında hiçbirşey diyemiyorlar..biz saygılı olduğumuzdan, sesimizi çıkarmadığımızdan tepemize biniyorlar..

canım hepimiz ramazandan korkar olduk kilo alıcaz diye
ama başını nasıl başlatırsak öyle devm eder
günler uzun daha çok acıkırız ama kendimize hakim olursak çok yemeyizz bence
zaten mide açlıgı olmuyor gözümüz açç sempatiksalakcinnionun için yiyip duruyoruz ramazandaa

evet gözümüz aç oluyor gerçekten
ama busene herzaankinden farklı olacak inşallah
yine buraya yazacam ve fazla yememi önleyeceğimolumunekankayizsmile
aa ciddimisinn
bidaha agzıma sürmem ozaman incirrrr:1shok:
çok kalorili demekkkk

ayy benim yerimede gezz dolaşşşşşopuyorumnanaktan

herşeyin fazlası zarar tatlım
ama en kalorili meyveler arasında incir üzüm var:hulya:bende haliyle abarttım ve kilo aldım dönüşte..sırnaşık şey
fazla yememek lazım ama ara öğünlerde kuru incir yemeyi 2 tane uzmanlar öneriyortatlı krizi yaşamamak için...:hulya:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

zambakkk , olalaa , patiskaaa vee uyanamayan yada uyanıpta foruma giriş yapmamış arkadaşlar günaydınnnnnnnnnnn

:hulya::hulya::hulya::hulya:

günaydın tatlım opuyorumnanaktan

herkese günaydın arkadaşlar, hemen yediklerimi yazayım kaydirigubbakcemile4

sabah kalkınca bir bardak 5'i bir yerde bitki çayımı içtim, bir tatlı kaşığı bal yedim.
kahvaltı:bir dilim kepekli ekmek, 2 zeytin, bir tane domates, yeşil biber, salatalık
kk büyüklüğünde peynir, şekersiz çay, bir tane de haşlanmış yumurta yedim..
dün annem yanımda kaldı bugün kahvaltıyı biraz kaçırmışmıyım sizce bilmiyorumkismile

kızlar az önce tv'de izledim, karpuz göründüğü gb masum bir meyve değilmiş..hani karpuzda su oranı fazla bişey olmaz diyip yiyoruz ya, öyle değilmiş..içinde çok fazla şeker varmış, direkt tatlı yemiş gb vücutta depolanıyormuş..karpuz yediğimizde arkasından mutlaka spor yapmalıymışız...
bunu sizinle paylaşayım dedim..benim gb karpuz seven arkadaşlara duyurulur -tatlicadiarzu-

Günaydın kızlar...
eşimin ailesi Mardine gezmeye gitti, eşim akşam işe gidecek diye istemedi gitmek, ben de onu bırakmak istemedim, sonuçta bugün kafam rahat...
off kızlar off. sinirden stresten çatlamak üzereyim. her dakika bi sinir harbi benim için. üstelik eşimin ablası yarın dönmeyi planlıyor :( iyi anlaşıyoduk, o gidince hepten kötü olacak ...
çok mutsuz uyandım yaa

canım saıkma canını nasılsa kalıcı değillerdir
eşine yansırsa oda üzülür ikiniz mutlu olun
kayınvalideler en çok buna sinir orur:1:
o seni sinir ediyorsada sen daha çok iyi davranmaya çalış ki o yaptıklarından daha çok üzülsün
sen boşvermeye bak ne güzel sınavın bitti iyi de geçtiii başka şeyler düşünüp mutlu olmaya çalış tatlım
bu günde yokmuş yat dinlen iyice...opuyorumnanaktan
günaydıınn kızlarrrrhihoyyyt
bugün sabah erkenden uyandımm yatagımdan çok mutlu kalktımm:Saruboceq::Saruboceq:

o bilmedigim mutlulukla bitartıya çıktımmmkaydirigubbakcemile3
buhafta kupa benimmmm
hiç kusura bakmayınnnn:dilcikar::dilcikar:

hadii kalkınn amaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool::dance::dance:
hareketleninn birazzzzz:dance::dance:

Allah mutluluğun u daim etsin canımmm
al tabi kupaları
ne zaman dır almadın
motivasyonun tavan yapmış anlaşılan
tebrik ederim canım

kayınpederim burda canım, ama onun varlığı yokluğu bir. ne kadar kalacaklar bilmiyorum. ama düşüncesiz bi insan kayınvalidem, çocukları rahatsız ediyor muyuz diye düşünmez... geçen gelişinde babam dönelim artık dediğinde , çocuklar rica etti, patiska yalnız çok sıkılıyormuş diye yalan söylemiş. babam bi gün masada bu hafta sonu gidiyoruz biz çocuklar aslında 2 hafta önce gidecektik ama siz rica etmişsiniz annenize, kusura bakmayın artık gidelim falan demişti. düşünebiliyo musun. kadn ayaklı yalan makinesi..
ayrıca sürekli konuşuyo, sürekli kendini övüyor, herşeyi en az 3-4 defa dinlemişimdir, hala tekrar tekrar anlatıyor. hepsi de kendisinin ne kadar iyi yemek yaptığı, yok çalışma hayatında gözde olduğu, yok hem çalışıp hem ne kadar temiz olduğu vs vs.. tanımasak...
ayrıca benim ikiyüzlülüğe tahammülüm yok. düğün zamanını benim ve ailemin burnundan getiren (o kadar ki düğünümüzü iptal ediyordum bi gün önce, gidelim evimize dedim eşime, nikahımız oldu nasılsa) o açıklasın millete yaptıklarını, ne diyodum bizim burnumuzdan getirdi düğünü şimdi sorasanız beni kendi kızından çok seviyor. oldu canım..! annem onun kardeşinden farksız bıdıdı, bıdıdı. akıllı geçinenlerden ama sadece öyle geçinenlerden...!
off kusura bakmayın ya, doldum bu ara. kimseyle de konuşamıyorum. size döktüm içimi...
resmen hizmetçi gibiyim. hayır büyüklerim elbette ki hizmet edicem ama hanım hiçbişeye sürmüyor elini. gece mutfağımı sildim süpürdüm yattım, sabah bi kalktım ki masanın üstü ekmek kırıklarıyla dolu, tezgahın üstü bulaşık.... ya alt tarafı makineye koyacaksın hadi onu da geçtim bi bez al da masanın üstünü sil... sonra bana ne kadar titiz olduğundan bahsediyor, yersen.... Allahtan da korkmuyor sanırım... geçen gün ben daha yemeğimi bitirmemişken hadi kızım şimdi bi kahveni içerim dedi, yahu insan evladı yemekten kaldırılır mı, sen çiğnemeden yutuyor olabilirsin ama benim tabağım dolu önümde görmüyor musun! kalktım kahve yaptım sultana sonra ben külkedisi hanımefendi kahve keyfi yaparken soğumuş yemeğime devam etiim.
gitsin artık yaa...
babam ve ablam (yani eşimin babası ve ablası) gelsinler bi ömür başımın üstünde yerleri var ama bu kadın tahammül sınırlarımı zorluyor...

anlat tabi dök içini tatlım yoksa daha da sinir olursun
aklıma geldi laf arasında kayınpederinin felanda yanında imalarda bulunsan sınav sonrası tatile ihtiyacım var annemi özledim bende biyerlere gideceğim gibisinden
anlamazmı acaba
sadece kaynanana söylersen anlamaz daaa....
kbabanın yanında sölemelisin
o daha anlayışlıymış
belkide adam gidelim diyor seninki tutuyor yada eşine söyle o söylemeye çalışsın olmaz mıı .senin en çok ihtiyacın var tatile bide misafirle uğraşıyosun :hulya:

kızlar selamm

öğle yemeğim:
az zeytinyağlı fasulye
1 kaşık makarna
1 parça tavuk
80 gr puding
Hepsi 370 kalori

ara:
130 gr siyah üzüm
100 kalori

canım şu iki gündür kdv yapıyorum ondan kaydirigubbakcemile2 patron geldi ben kaçtım görüşürüz yine opuyorumnanaktan
kolay gelsin canım

nafımmm neyse cuma günü bildirimden kurtuldun tabiki cezadandaaaakaydirigubbakcemile3

olalacımm canım ara ögün ekliycem canım haklısınnn

canım cuma gününe kadar hayırlısı inşallah belki olmam bildirim yaparım ama yapsamda şişko görünürüm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

günaydın tatlım opuyorumnanaktan

herkese günaydın arkadaşlar, hemen yediklerimi yazayım kaydirigubbakcemile4

sabah kalkınca bir bardak 5'i bir yerde bitki çayımı içtim, bir tatlı kaşığı bal yedim.
kahvaltı:bir dilim kepekli ekmek, 2 zeytin, bir tane domates, yeşil biber, salatalık
kk büyüklüğünde peynir, şekersiz çay, bir tane de haşlanmış yumurta yedim..
dün annem yanımda kaldı bugün kahvaltıyı biraz kaçırmışmıyım sizce bilmiyorumkismile

günaydın eylülcüm bence gayet güzel bi menü kaydirigubbakcemile5

kızlar az önce tv'de izledim, karpuz göründüğü gb masum bir meyve değilmiş..hani karpuzda su oranı fazla bişey olmaz diyip yiyoruz ya, öyle değilmiş..içinde çok fazla şeker varmış, direkt tatlı yemiş gb vücutta depolanıyormuş..karpuz yediğimizde arkasından mutlaka spor yapmalıymışız...
bunu sizinle paylaşayım dedim..benim gb karpuz seven arkadaşlara duyurulur -tatlicadiarzu-

Allahtan meyve arayan bi insan değilim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

özge olmayınca forum sessizleşti yaaa :ecrin_bebek: özledim heee :kedi:

şu kdvyi atlatsammmm çok mutlu olucam boshayallersmile

kendi kendime yazmaya başladım -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

HATİCE22 dedigin gibbi motivasyonum süperrrrzemuszemus

eylül abartmış kahvaltın omuuuuu:1shok:hiçte degillll

olalacım herzamanki gibi menülerin güzell sana bişey denilmez bukonuda
gayet istikrarlısınnn:lepi:

eylül ayrıca karpuzun çok şeker içerdigini duymuştum haklısın bu konudaa

hatice1 canım buraları boşlamaya başladın
gündüz giremezsen akşam girerdinn ne olduu
geçen hafta bana gelenlermi geldi sanaaaakaydirigubbakcemile3

HATİCE22 dedigin gibbi motivasyonum süperrrrzemuszemus

eylül abartmış kahvaltın omuuuuu:1shok:hiçte degillll

olalacım herzamanki gibi menülerin güzell sana bişey denilmez bukonuda
gayet istikrarlısınnn:lepi:

eylül ayrıca karpuzun çok şeker içerdigini duymuştum haklısın bu konudaa

hatice1 canım buraları boşlamaya başladın
gündüz giremezsen akşam girerdinn ne olduu
geçen hafta bana gelenlermi geldi sanaaaakaydirigubbakcemile3

zambak sabah tartıda ne gördüysen motivasyon tavan yapmış :roflol: :roflol: :roflol:

Back
X